• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Somn usor, eu mai bantui un pic. Ninge la Bucuresti, aerul ce vine dinspre Marea Neagra e ceva mai umed si condenseaza in contact cu acest ger (-13,6 acum la statia mea)

Ei, da,asa mai merge :P Cafea afevarata,merci.

Buna dimineata !!

cred ca e pentru tot natu, cum zice anuk. -9,4 statia mea acum. s-a incalzit peste noapte.

Buna dimineata ...la 12:))) Sa aveti o zi buna ,dragilor! Buna cafea Old ca si asa nu prea am dormit asta noapte:)))Si de la mine pentru voi cefa cafea.
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/cafeaua-de-miercuri-6?ref=similare_jos

Sarrah said:
Deprimant ala cu putregaiul, am inchis imediat.
Pe ala sa-l lasi sa bantuie pe afara, sa-si revina.

Mai Anastase ,melodia e o doina si nu e deprimanta decat daca o privesti asa.Sigur,nu e in interpretarea cea mai de top ,dar respectivul interpret are o voce placuta .
Cat despre bantuitul sotului meu pe afara ...e un om prevazator si se asigura ca totul e in regula de aceea si bantuie:)))

Probabil pentru ca e FFFebruarie, tastati cu F.
Sau vine de la caFea?

adrian_nicolae said:
-12 grade la Bacau :)

Adi ,stai in casa ,maica! Si curata bine ferestrele sa ai vizibilitate buna:)))

Sarrah said:
Probabil pentru ca e FFFebruarie, tastati cu F.
Sau vine de la caFea?

Mai Anastase ,vine de la ..mai fugi si te incalzeste ca esti cam degerata:)))

Pentru Gogu :) asa...ca de la olteni la...oltean:)))

Bacau...vreti sa tin si rubrica meteo la Bacau?
De pe unde mai sunteti?
Degerata...tin si vara ciorapei in picioare, acum am constant 20 de grade in casa si e OK.
Da-mi prinde bine vara, rezist formidabil la caldura. Visul meu e sa calatoresc in desert.

Poate iti gasesc o camila Anastase ,asa ai calatori mai usor cocotata pe cocoasa:)))

Sarrah said:
De pe unde mai sunteti?

NU, multumesct .Am o gramada de informatii cu vorbe, nu cu grafice ,de le intelege tot natul :P

E voinica Anastase, eu sunt mai pitica la 1,68.
Aia e ciolanoasa rau, e ea ca o camila...cum ar arata si pe camila??
Sa stii ca m-am interesat, o verisoara a mea a si fost pe camila.
Dar o calatorie in desert...o planific demult, poate reusesc sa fac niste cursuri climatice (african climate) si...hmmm...
http://africanclimate.net/

anuk said:
Sarrah said:
De pe unde mai sunteti?

NU, multumesct .Am o gramada de informatii cu vorbe nu cu grafice de le intelege tot natul :P

Adevarul e ca si eu ma uit la graficele acelea ca pisica in calendar:))) Anstase poate pune ceva sa intelegem si noi muritorii de rand:)

Sarrah said:
E voinica Anastase, eu sunt mai pitica la 1,68.
Aia e ciolanoasa rau, e ea ca o camila...cum ar arata si pe camila??
Sa stii ca m-am interesat, o verisoara a mea a si fost pe camila.
Dar o calatorie in desert...o planific demult, poate reusesc sa fac niste cursuri climatice (african climate) si...hmmm...
http://africanclimate.net/

Anastase ,nu-i bai ca esti mai micuta ca si eu cam tot prin zona aceea sunt:)))) Cat despre calatoria in desert...mult succes numa' ai grija la soare ca acolo vara nu-i ca iarna:))))

Bine, nu ar fi vorba doar de o simpla calatorie. Asta s-ar putea aranja.
Ma gandesc la ceva in scop stiintific, ceva organizat, un studiu in teren.
Interesant ar fi pe partea Saheliana, dar nu pot sti ce si cum.

In ce priveste batranica, e o vorba "ce nu faci la tinerete vei face la batranete"
Asa ca, mai bine faceti ce faceti acum, la tinerete, si gata.
Oricum, mai tarziu e...prea tarziu.

In privinta graficelor, probabil va referiti la meteograma Bucuresti?
Pai voi explica daca va intereseaza, e siiiiimplu de tot.

Sarrah said:
Bine, nu ar fi vorba doar de o simpla calatorie. Asta s-ar putea aranja.
Ma gandesc la ceva in scop stiintific, ceva organizat, un studiu in teren.
Interesant ar fi pe partea Saheliana, dar nu pot sti ce si cum.

In ce priveste batranica, e o vorba "ce nu faci la tinerete vei face la batranete"
Asa ca, mai bine faceti ce faceti acum, la tinerete, si gata.
Oricum, mai tarziu e...prea tarziu.

In privinta graficelor, probabil va referiti la meteograma Bucuresti?
Pai voi explica daca va intereseaza, e siiiiimplu de tot.

Mai Anastase ,pentru cineva care are 21 de ani stii cam multe ,de aceea te suspectez de 21...da' pe un picior:)))
Chestia cu facutul ...daca faci ca batranica ori te-ai sclerozat,ori...te-ai sclerozat:))) dar pe undeva spui adevarul ...e bine sa faci lucrurile cele dorite atunci cand trebuie si cum trebuie.
Daca te duci in Sahara sa-ti iei rezerve de apa ca altfel te usuci si risti sa ramai pe acolo:)))
Si zici ca esti fecioara ,Anastase?:))))

O melodie pentru Anastase ,nu de alta dar am deprimat-o cu ,,putregaiul,,.Trebuie sa imi rascumpar cumva greseala:)))

Sa stii ca in urma celor patite nu am gasit refugiu decat in carti, m-am zbatut efectiv sa pot uita, sa fac ceva, sa-mi umplu timpul.
Nu as putea sa fac ceva de genul, dar adevarul e ca suna altfel asa ceva la o varsta si altfel la alta.
Daca o faci acum, mai sunt sanse sa vina mitea la cap. Mai tarziu, cand sa mai vina mintea? De aceea spun ca mai tarziu e...prea tarziu.
Nu stiu cat stiu, sigur nu suficient pe cat as vrea sa stiu.
Am o vorba: "ceea ce stiu sau cred ca stiu"
Ai socotit un picut gresit, 20 impliniti pe 15 septembrie.
Nu prea ascult muzica de genul asta, insa melodia asta e superba! Si rar imi place cate un barbat, cantaretul (la trompeta, sau ce instrument e, nu ma pricep) e dragutz.
Genul meu sunt cei cu un pic de barba, dar nu mare, doar nebarbieriti.

:))) tu zii ca pe cuvant daca nu esti cel mai bun umorist! Nici nu ma mai chinui sa caut umor ca mi-l oferi tu:))))

Pai la inceput am fost cam "acra" pe aici, cineva insa mi-a sugerat (tot mi se fac sugestii in ultimul timp) "fa-te placuta, altfel vei ramane o singuratica"
Daca am reusit, e ok, insa nu ma imbat cu apa rece...

Back