Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua:
Azi plec la Bucuresti, maine ma internez la CF2 pentru cateva zile, urmeaza analize, control endoscopic si prescriere tratament, ne mai auzim joi.
Multa sanatate!
Dar ce ai? Ca eu cand aud de spitale...
Si eu o am pe bunica la mine, tocmai "am" operat-o la coloana (de fapt i-a injectat "ciment" la fractura)
Mai am pe cineva internat la Bagdasar dupa un accident rutier, a fost facut zob.
2 luni recuperare si mai vedem dupa aceea ce si cum.
Periodic am facut si eu tot soiul de analize de mi s-a acrit. (cel mai "drag" mi-a fost la ginecolog, prietenele stiu de ce)
Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua:
Azi plec la Bucuresti, maine ma internez la CF2 pentru cateva zile, urmeaza analize, control endoscopic si prescriere tratament, ne mai auzim joi.
Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua:
Buna dimineata! Multa bafta ,Old si Dumnezeu sa te ajute.Te astept joi cu cafeluta si cu multa voie buna si speranta.Pupici!
Mai copii ,nu stiu cum e la voi ,dar la mine e cam ger .Da' ii vin de hac
Poate nu ca rusii ca in bancul urmator ,ci ma calesc ca tipa din imagine.
Intr-un concurs international se intrec in rezistenta la frig 3 perechi: una de siberieni, una de eschimosi si una de rusi. Se decide sa-i inchida pe fiecare pereche in parte intr-o camera frigorifica la minus 50 de grade sa vada care rezista cel mai mult. Baga siberienii si dupa 5 minute incep sa bata disperati in usa sa-i scoata. Baga si eschimosii, iar acestia dupa 10 minute incep sa bata disperati in usa sa-i scoata. Baga si rusii, asteapta o jumatate de ora si nimic. Asteapta o ora si nimic. dupa vreo 2 ore crezand ca au murit deschid usa si ii vad pe rusi cu doua pahare si o sticla de vodca langa ei si razand unul dintre ei ii zice celui care a deschis usa: -Inchide mah usa ca intra frigul la noi
Pai daca as mai avea 20 de ani...era...atunci))da' nici acum nu-i rau,stii vorba ...fosta-i lele cand ai fost ,nici acum nu-i lucru prost,poate doar nitel nebun)))
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.