• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Normal , a fost senin si din batrani se zice ca de e senin de Stretenie va mai fi iarna si inca una grea.

CEI DE LA METEOROLOGIE AU PROGNOZAT IARNA SI IN FEBRUARIE..

Pai e iarna mai si in februarie:)))))

Mai ,am ramas numa' fimeili pe aici? Barbatii s-au evaporat ,sau s-au lasat de net?:))))))

Cei de la meteorologie au anuntat iarna si in februarie?
As vrea sa vad si eu iarna cu aceasta ciclogeneza Atlantica dusa la extrem...

Pff,e bine ca imi dau multumiri baietii:))) Cred ca pun facaletul pe ei :)))

Nici pe asta nu l-am simtit ....si pretind ca nu-s nesimtita :P

Buna ziua ,dragilor! Mai ,sa pretind si eu la fel? Ca nu l-am simtit...:)

Sarrah said:
...si asta cu gura inchisa...

Ioa ,scuzati ,Sarrah ,uneori se tine gura inchisa ca nu au ce spune ,pentru ca stiu ca unui om fara pata reala ar fi imposibil sa-i spui ceva ,pe cata vreme unora e posibil sa mai ai niscavai cuvinte de spus...Si oricum ei sunt oameni de oameni si chiar sunt prietenii mei si vor fi indiferent daca place sau nu unora.Ca eu i-am mai dezamagit pe ici pe colo ,na, si ei pe mine tot pe ici pe colo ,asa ca per total suntem chit.

Pentru toti cei de pe premonitii .o dedicatie cu mult drag.

Si una asa...de zgalt:)))Asta ca tot ne vizita zgaltul:) Asa ca zgaltanati-va dragilor:)))

anuk said:
CEI DE LA METEOROLOGIE AU PROGNOZAT IARNA SI IN FEBRUARIE..

Prognozele arata incalzire. Anticiclonul Est-European va fi distrus si advectia calda va continua.

498fb556-16fb-473f-8e35-663977827587_zps60e5a89b.gif

http://www.weatheronline.co.uk/cgi-...R=prec&HH=3&LOOP=1&ZOOM=0&ARCHIV=0&RES=0&WMO=

Back