• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Asta ciudatenie ()
O tânără de 22 de ani din SUA are o dependență ciudată. Pentru că este sigură că frumusețea vine din interior, aceasta mănâncă farduri.

Chiar dacă este periculos, tânăra din Ohio nu se poate abține. Are chiar și preferințe!

“E ca și cum ai pofti la bomboane. Îmi plac fardurile albe, bej și gri. Când mă duc la cumpărături, îmi place să le gust înainte să le iau. Mă uit să nu mă vadă nimeni și le ling. Nu vreau să cumpăr ceva fără să pot să mănânc mai târziu”, a șocat tânăra cu explicația sa, la emisiunea “My Strange Addiction”.

http://www.starjunior.ro/tanara-mananca-farduri-pentru-a-fi-frumoasa/

Mai anuk ,fiecare mananca ce-i place :))) Sa-i priasca si poate ca reuseste:))) Acu' chiar ca se potriveste vorba mare ti-e gradina ,Doamne ...

Daca tot gasim asa aberatii pe netul asta ,o melodie mai normala:)

Daca mananca sa fie frumoasa, nu mi se pare ca-i "prapad de frumoasa"
Dar poate ca va fi daca continua. Doar ca pare ca se ingrasa...

Si mie imi place ce e pe placul tau ,dar asa ceva e mult mai pe placul meu:)

Si asa ceva:)))

Ce imi place melodia ta...Super! Uite una care imi place foarte mult.

Si melodia inimii mele si gata ,ce-i prea mult strica:)))

Sunt videoclipuri emotionante, sensibile. Totusi prefer ceva mai viu, mai optimist, mai alert.

Sarrah said:
Sunt videoclipuri emotionante, sensibile. Totusi prefer ceva mai viu, mai optimist, mai alert.

De gustibus non est disputandum .

Sa traiesti ferestruica! Prima e super melodie:).Uite una pentru tine si fii atent la clip ,uite ce iti arata mama ,numa' una si una:)

Daca tot mi-ai ridicat mingea la fileu cu un cantaret preferat de-al meu din Grecia ...Uite o piesa care imi place foarte mult

Ferestruica ,Nikos e preferatul meu si aceasta melodie in mod special.Sa zic ca ma mai apuca dansul cand o ascult?:)))))

Buna seara! Bun imn.mai pune-l odata:))) se merita!:))))

Ia fiti atenti aici:)))
Spuse Bula intr-o seara
Tot privid asa...la gara
Mea Culpa este mare
Cand vede prosti de valoare
Imi pare rau de mai mult
Trebuia sa-i ,,rup,, demult:)))
Asta este mea culpa ce o zic
Si...mai asteptati un pic
Sa vedeti culpabilitate frate
Cand o ve-ti lua pe spate:))))

Back