• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Imnul protestatarilor

Imnul Partidului Erotist Roman (probabil trebuia topic separat cu imnuri:P)

Imnul-Oaia mea.

IMNUL FACEBOOK

Buna dimieata !! Domniile voastre sunt servita :p ~o) ~o) ~o)

A dat soarele si copaci chiciuri sunt superbi,mai ca as pleca la o plimbare :P

La mine nu e soare ,asa ca ma transfer la bucatarie unde-i cald si bine:)))
Daca pleci la plimbare ,atunci iti doresc plimbare placuta .

Daca e soare se va duce repede chiciura, chiar sub 0 grade negrul ramurilor absoarbe radiatia solara si chiciura se desprinde.
Aici e superb, nu e soare.

Pana se va desprinde chiciura de pe pomi sper ca anuk sa se bucure de priveliste.

Frumos si placut afara, tocmai chiciura face copacii superbi,am facut un ocol prin parc :P si mi-au venit in minte versurile lui Eminescu :
" De treci codrii de aramă, de departe vezi albind
Ş-auzi mândra glăsuire a pădurii de argint.
Acolo, lângă izvoară, iarba pare de omăt,
Flori albastre tremur ude în văzduhul tămâiet;"

Am avut si apa inghetata,raul Trotus care "atinge " parcul in drumul lui Siret

degetica said:
Pff,e bine ca imi dau multumiri baietii:))) Cred ca pun facaletul pe ei :)))

Mira-m-as. :p Noi baietii suntem mai detasati, lasam doamnele mai guralive sa se desfasoare in voia lor, indiferent daca se paruiesc sau isi scot ochii sau, ma rog, scot diverse vocalize. =)) Oricum pe mine nu ma poate atinge nimeni nici cu facaletul, si nici nu ma poate parui...ca nu prea are de ce trage. :D La ce tunsoare scurta mi-am tras de putin timp, cu cea mai mare bunavointa si tot nu prea aveti de ce trage. >:)

() Ma tem ca daca-si pune mintea .....hat,te apuca si trage ,gasese ea de unde,si ti-ai dori sa ai par mai lung.

Ma tem anuk ca aceasta operatiune o rezerv pentru Gogu ,ca macar stiu lce potential de par are:)))

GeoX said:
degetica said:
Pff,e bine ca imi dau multumiri baietii:))) Cred ca pun facaletul pe ei :)))

Mira-m-as. :p Noi baietii suntem mai detasati, lasam doamnele mai guralive sa se desfasoare in voia lor, indiferent daca se paruiesc sau isi scot ochii sau, ma rog, scot diverse vocalize. =)) Oricum pe mine nu ma poate atinge nimeni nici cu facaletul, si nici nu ma poate parui...ca nu prea are de ce trage. :D La ce tunsoare scurta mi-am tras de putin timp, cu cea mai mare bunavointa si tot nu prea aveti de ce trage. >:)

GeoX ,nu ne paruim chiar daca avem o podoaba capilara mai bogata ca a ta:))) ,dar sa stii ca daca nu vrei facaletul ,nu vrei paruiala ,ce zici de o bataie in niscavai umor? Eu astept :)))Sa nu cumva sa devii iar dictator ca atunci aplic metoda nr.3 - box thailandez!:)))

Degetico, iti sugerez o conga sau o "ca la Breaza", sa vedem daca te tine...:p Sa stii ca fac fata :p

Anuk ,am vazut si la tv si am murit de dragul fetitei.Superb!

GeoX said:
Degetico, iti sugerez o conga sau o "ca la Breaza", sa vedem daca te tine...:p Sa stii ca fac fata :p

Hai sa incercam o ...ca la Breaza:))))) sa vedem cat de breji suntem:)))era sa scriu berzi:)))

Uite GeoX si o conga de top!:)))
Invarticeste-te ,rasuceste-te ,rotunjeste-te ,sa te vad!:))))

Ca sa vedeti voi ce face omul cand are prea mult timp liber! Se apuca de conga ,de breaza ,te tuns ,ras si frezat:))))

GeoX, eu lovesc scurt si prin surprindere in punctul culminant.
Si gata.

Back