• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Tot firava si bolnava fiind nu se refera nici la altfel de forta ca doar are niscai hormoni in ,,moarte clinica,,:))) Poate la forta mintii...mmm...discutabila:)))

Stiu:))) dar mi-e simpatica ,pe cuvant si o las in pace...cea mai importanta forta nici n-am amintit-o.

Pai nu trebuie forta fizica pentru asa ceva. Chiar nu ati incercat?
Usor, cu dosul palmei, dar scurt. Devenise un obicei, apoi in unul am dat ceva mai tare si m-am potolit.
Era sa o incasez rau de tot.

Nu te potolesti neam:)) Te-ai gandit ca s-ar putea sa ti-o iei la fel?:))) Tot cu dosul palmei in rotire scurta:)))

Am sters poza ,era prea mare . Si pt dosul palmei trebuie forta , rapiditate si plasat izact unde se cere.

Anuk ,eu nu cred ca as reusi ca am asa niste maini delicate ca de copil ,dar as gasi eu o modalitate de a ,,pocni,, .Sa ,,pocnim,,oamenii cu iubire..:)))
He ,he...
Gata ...noapte buna si sper ca maine dimineata ea revina Old voios si cu cafeluta.

Merci , noapte buna si tie. Sa-i pocnim cu iubire sau din iubire ? ()

Cu iubire :) Acu na ,nu putem spune ca pocnitul Sarrei asupra lui GeoX nu era justificat ,ca era si as fi fost obiectiva daca n-ar merita si ea un astfel de tratament:) Deci ,sa-i pocnim...Gata ca deja m-am reintors din drumul spre pat:))

Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua de joi;

Am facut analizele si controlul, mai este un rest de cca.5% neresorbit, am un tratament agresiv timp de o luna, daca nu se resoarbe, voi fi rezectat din nou!

Buna dimineata, multa sanatate!

Referitor la pocniturile alea, prinsesem experienta si, desigur, a fost o greseala faptul ca imi facusem un obicei. Da, cand m-a luat unul de era chiar sa dea, nu am stiut cum sa-mi cer scuze, si poate doar faptul ca stia ca-s bolnava nu a dat. Avea lacrimi in ochi.
Nu, nu trebuie forta, depinde si cu ce e imbracat. De jos in sus, dar m-am lecuit. Totul e sa fie un impuls scurt. O lovitura speciala, un mic efect de bici in varful degetelor. Ca si cum ai respinge cu un gest in aer pe cineva...."hai, lasa-ma in pace"
Nu, sa nu faceti asta daca n-ati facut-o.
Nu am nimic cu GeoX, doar am povestit.
Mi-a spus si am inteles ca mi-ar fi tras una zdravana, dar s-a abtinut cu greu.

Buna dimineata !!

Bine te-ai intors OLD si cu incredere ,inaine spre insanatosire totala.

Nu stati in casa pe motiv ca-i frig , faceti cat mai multa miscare pe timp geros ,daca vreti sa ardeti calorii.

Potrivit unui nou studiu citat de dailymail.co.uk, o expunere de 10-15 minute la temperaturi mai joase de 15 grade Celsius stimulează o mare producţie a hormonului irisină, iar numărul caloriile arse astfel este echivalent cu cele pierdute într-o oră de sport. Nu ca -i beton?

Buna seara! Anuk,mai slalom decat am facut eu in seara asta incercand sa intru in forum...Miscare nene ,nu gluma:)))
Cineva are asa...depresii de nu stie cum sa invarteasca lucrurile?:)))
Beton...armat! Sper sa nu fie Gogu ca ar fi mare pacat...

Back