• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

:)))) Sarrah...unde dai si unde crapa:))))

Mai ,eu m+am gandit ,daca tot nu-i place fplclorul lui Anastase ,e intr-o depresie profunda ,intr-o deficienta hormonala ,am sa postez o melodie care sa o puna in miscare si poate isi revine creierul 'mneaei si isi implineste femeia visul .Poftim Sarrah, miscare maica din toate oasele:))))

Si inca una ca sa fie rezultatul cel scontat:)))

Multumesc! Dar am ramas la Kaoma. De obicei "ma tine" si o luna o melodie, ca perfectionez miscarile.
Si, cum acolo erau mai multe melodii antrenante, am acum.

Kaoma nu stimuleaza mai creierul:))))Eu zic sa incerci ceva miscari pe tarabane ,sa vezi e efecte obtii:)))

Gata ,fug la somn ca mi-am facut destul de cap:))) Noapte buna si ...o manea:)))

Nu rezista pe Lambada, e frecus mare acolo. Noroc ca e ambulanta mai sus!

Eu zic ca ar trebui Adi sa te ajute daca tot ii rezista banana la lambada ,ca in doi invatati pasii si poate ti se stimuleaza creierul:)))

Alunecatului pe (spre) banana, dansand lambada....(vezi postarile anterioare...)
Voi lipsi de pe aici pana vineri, plecam in aplicatie, e deosebit de importanta.

Se poate ,dar...cine rade la urma ...rade mai bine:))Cu toate ca prefer rasul sanatos din toate partile nu ban de CINE STIE CE REGIUNE:)))

Va las si o melodie si am fujit!:)

Ascultati melodia pe care patineaza o perche de americani . :P

Back