• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Old DG said:
Buna dimineata!>D<
Cafeaua:

Buna dimineata ,Old! Si de la mine o cafeluta si o urare de o zi linistita.Pupicide la piticuta:)
http://www.trilulilu.ro/imagini-art...cafeluta-cu-prietenie-si-iub?ref=similare_jos

GeoX said:
Sunt lunetisti care trag de pe acoperisuri, de sus.

Cred ca pe undeva zvonul e cam asa...Oamenii lupta pentru niste principii ,dar...si noi am luptat pentru niste principii in '89 si unde am ajuns? Au murit multi oameni cum vor muri si in acest razboi ,iar rezultatul a fost cel care se vede...Intr-o lume unde oamenii cu principii sanatoase sunt omorati ,nu ne putem astepta la nimic bun...Decat la lunetisti pe acoperisuri ,camuflati si plini de ...bube...

Sarrah said:
Criminali!!! Sa le fie rusine!!! Nemernici!!

Macar de ar sti ce e aceea rusine...dar nu cred ca se impiedica ei de asemenea ,,ramasite principiale,,,...Vor crea o lume unde omul e redus la statutul de...nimic,indiferent daca nimicurile sunt ei.

adrian_nicolae said:
anuk said:
Sa mai dai bani cersetorilor ?!? Am vazut pe tv o cersetoare ,vai mama ei,ingropata din mila vecinilor si s-a descoperit in casa ei mizera, o suma fabuloasa, un miliard de lei.Putea trai regeste dar ea cersea ,pe frig ,pe vipie. Nu-i asa ca-i greu de inteles ?

Buna dimineata !!!!

Eu oricum nu dau bani cersetorilor :) La sfarsit de luna ala poate castiga mai mult ca mine. E o tanti care in fiecare luna vine in bloc, si cerseste la toata lumea ...vrea mancare si neaparat niste bani .... am vazut si tineri 30 de ani, si vin la inaintare cu copii (m-am invatat nu mai dau drumul la oricine) si chiar daca dau, inchid usa fara sa dau nimic(in ziua respectiva era un fost coleg de liceu care sta la tara , si i-a spus tanarului aluia sa vina sa-l ajute la treburi prin gradina."nu vreau sa muncesc" ....). Am citit o stire ca un nene fara casa, a castigat in Ungaria 2 milioane de euro.... bilet cumparat din bani cersiti ...

Floricica ,din concluziile mele in ceea ce te priveste ,ceva imi spune ca oricat ai incerca sa pari zbir n-ai sa reusesti si sufletul tau bun se v-a iti ori de cate ori vei incerca sa evadezi din el.Sunt convinsa ca din putinul tau dai si celor care sunt in nevoie si mai sunt convinsa ca stii principiul ca atunci cand dai nu te gandesti si de ce .Sigur ca cersetorii sunt o specie care are diverse ramuri ,dar conteaza oare sa-i judeci? Sa nu te dezici niciodata de acest suflet ca ar fi pacat.

Sarrah said:
Am vazut un cersetor (evident imbracat foarte prost) dar care avea unghiile impecabile si...date cu oja!!!
Abia cand i-am dat un covrig am observat si nu am mai stiut ce sa cred...

Sarrah, cand te simti pacalit e bine sa te retragi.Cand oferi ,ofera din toata inima si fara intrebari care ar pune sub semnul intrebarii fapta.

Si am venit si cu dedicatia pentru Gogu.Vezi Gogule ca si interpretul are chelie:))) GeoX astept histograma:)))

ღ Connie Francis - I Will Wait For You / The Umbrellas of Cherbourg

Merita o plimbare ,macar pt a va "clati '' ochii :P

de luni până duminică, între orele 09.00 – 17.00, în curtea muzeului vă aşteaptă mărţişoare croșetate, mărțișoare diverse şi vesele, realizate de meşteri si artişti plastici.

Târgul are ca scop punerea în valoare a începutului de primăvară prin aducerea în conştiinţa oamenilor a anumitor valori universale de civilizaţie creştină, facilitând accesul la vechi valori precreştine.

Buna ziua! Anuk,cred ca e o zi frumoasa daca e o zi in care putem sarbatori iubirea ,ca ura o exersam mereu..
Old ,melodia postata de tine s-a pliat mult prea bine pe sufletul meu.Multumesc! Si o dedicatie si de la mine!

Back