• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Aici era doar pentru tine, Anuk! A fost dedicatie, spusasi de vreme ca-i frumoasa (scuze, o rupsai pe olteneste)

Mai oameni buni,care-o fi treaba cu avioul disparut ? Ca doar nu s-a evaporat .Ma gandesc la familiile celor doua sute si ceva de suflete ,n-asa vrea sa fiu in situatia lor.

O simpla COINCIDENTA ? O aeronavă E-3A AWACS a NATO efectuează marţi, 11 martie, un zbor în spaţiul aerian al României, pe rutele şi în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic, informează Biroul de presă al Statului Major al Forțelor Aeriene

"Zborul face parte dintr-un exerciţiu planificat ce se execută periodic, al cărui scop este antrenarea forţelor şi a mijloacelor de poliţie aeriană"

+distrugatorul din Marea Neagra :) Daca iese ceva , noi si Polonia ne-o luam :)

anuk said:
Mai oameni buni,care-o fi treaba cu avioul disparut ? Ca doar nu s-a evaporat .Ma gandesc la familiile celor doua sute si ceva de suflete ,n-asa vrea sa fiu in situatia lor.

spuneau la stiri ca telefoanele celor din avion suna :)))) Deci avionul nu e in ocean :D

Am citit ca unii apar ON pe unele retele de socializare..

adrian_nicolae said:
+distrugatorul din Marea Neagra :) Daca iese ceva , noi si Polonia ne-o luam :)

anuk said:

spuneau la stiri ca telefoanele celor din avion suna :)))) Deci avionul nu e in ocean :D

Astia sunt rapiti de extraterestrii si acolo au si semnal la telefon si net:))))

Prea multi oameni , prea mult mister si mult prea dureros pt familii.

Interpol: Dispariţia avionului Malaysia Airlines, relaționată cu traficul de ființe umane
Dispariţia avionului companiei Malaysia Airlines nu pare să fie generată de un atac terorist, a anunțat marţi Interpol, potrivit The Guardian.

„Cu cât avem mai multe informaţii, cu atât suntem mai înclinaţi să conchidem că nu este vorba despre un incident terorist", a declarat secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble

„Este vorba despre trafic de fiinţe umane", a adăugat el, referindu-se la prezenţa la bordul avionului a cel puţin două persoane care s-au îmbarcat cu paşapoarte europene false.

În prezent, rudele celor 239 de pasageri aflaţi la bord nu au nicio veste despre soarta celor dragi, după ce avionul a dispărut de pe radar cu mai bine de două zile în urmă.

Autoritățile au descoperit că doi pasageri călătoreau cu paşapoarte false. Mai mult, cinci persoane ar fi renunţat să mai urce la bord chiar în ultimul moment.

Posibilele componente ale avionului care aparţinea companiei Malaysia Airlines au fost depistate la aproximativ 80 de kilometri sud-sud-vest de insula Tho Chu.

De asemenea, forţele aeriene vietnameze au descoperit două urme mari de ulei, cu lungimi de 10 kilometri, respectiv 15 kilometri, în zona în care se presupune că s-ar fi prăbuşit avionul companiei Malaysia Airlines. Avionul cu 239 de oameni la bord, s-ar fi prăbuşit în mare.

Mai multe surse militare, citate de presa internaţională, susţin că există o posibilitate reală ca avionul să se fi întors din drum.

A mai trecut o zi si nicio veste despre aeronava disparuta :D:

Buna ziua! Fain afara ,abia acusica intrasi in casa,dar nu stau mult ,cat sa va salut si fug inapoi:)

Gogule ,am si eu o intrebare ,asa de om prost.Daca eu sunt posting freak,Sarrah ce mai e?:))))

anuk said:
A mai trecut o zi si nicio veste despre aeronava disparuta :D:

Nu ti-am spus eu ca au rapit-o extraterestrii!

Back