• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ma tem anuk ca nu am inteles ce vrei sa spui.Poate ai sarit un cuvant?

Si o melodie...de primavara.

Pi unde apuca, dar tu stii cate cifre sunt dupa virgula ? Un supercomputer a reușit sa calcuezel mai mult de 2700 miliarde de cifre dupa care cica s-ar fi lasat pagubas.

Daca la voi este senin,priviti va rog luna si spuneti ,vedeti ceva neobisnuit?

Si ? Eu nu stau sa pandesc Luna, oricum. :p Am altele mai importante de facut decat sa ma uit la Luna si la stele... >D< De pilda, sa ma uit la un film productie Marea Britanie, sa citesc o carte sau sa mai verific prezentarea de maine. :D Nu mai pot eu de grija satelitului natural al Pamantului. O vedem in fiecare seara, cu exceptia fazei de Luna Noua. :p
Cu alte cuvinte, Luna nu este o problema existentiala. :p

Hai mai Geo,sa te uiti la Luna dureaza cateva secunde, e drept ca " Luna nu este o problema existentiala" da nici un film nu este :P In seara asta Luna oferea un halou frumos,marginit de un cerc oarecum in culorile curcubeului, daca aveam un aparat bun,faceam o poza si o postam,dar cum nu am....am vrut sa va bucurati si voi de in spectacol frumos. Si apropo de filme si carti, mai sunt si altii care le "consuma " si inca cu placere.

Ideea e ca sunt altii care sunt in stare sa faca aluzii de nu stiu care, e Luna albastra si vine nu stiu ce, vai sunt stelele verzi si vine sfarsitul :p :p Asa ca nu ma ostenesc sa ma ridic din fotoliu. :p O vad si maine, cand va fi plina, oricum, asa ca n-au intrat zilele in sac. :p :p :p

Cand haloul e mare, vremea se strica in curand.
Cand haloul e mic, vremea buna va mai dura.
Desigur, diametrul haloului. Am aparat performant, dar nu stiu sa "umblu" cu el, asa ca nu as putea posta decat ce mult poza aparatului...

Ce e in imagine e MARE. Oricum, interesanta observatia.

Si, fiindca veni vorba de semne dupa care interpretam vremea, anul trecut la munte voiam sa stiu cum va fi vremea.
M-am dus intr-o poienita langa cabana unde ne cazasem si era un bustean mare, plin cu furnici-de-lemn.
Erau atat de linistite si atat de mare am avut incredere in ele, incat am prognozat vreme buna. Si asa a fost.
Daca ar fi simtit ceva, ar fi fost agitate.
Ati observat uneori inca de dimineata furnici inaltand musuroiul?
Sigur urmeaza vreme rea.

Cu siguranta , daca esti un fin observator al naturii ,poti anticipa vremea.

adrian_nicolae said:
Pai vremea se strica de maine seara :D

Da, ABIA maine seara. Si in locul dat chiar mai tarziu de atat.
Daca era mic, se strica mai repede de atat.

Back