• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata! Old, vezi ca au dat fluturii in cafea!
Frumos in gradina, am copilarit la tara si in fundul gradinii incercuisem cu sarma niste musuroaie de furnici, tineam la ele ca la ochii din cap. Din tot ce misca in lumea asta furnicile imi plac cel mai mult.
Pierdeam ore intregi urmarindu-le.

Din cate am vazut eu v-a cam impresionat luna aseara .Sper ca n-ati urlat la ea precum ...cainii la luna:)))

Eu nu am vazut-o, era deasupra blocului si trebuia sa ies si cred ca ieseam degeaba, nu cred ca a fost halou aici.

Sarrah said:
Buna dimineata! Old, vezi ca au dat fluturii in cafea!
Frumos in gradina, am copilarit la tara si in fundul gradinii incercuisem cu sarma niste musuroaie de furnici, tineam la ele ca la ochii din cap. Din tot ce misca in lumea asta furnicile imi plac cel mai mult.
Pierdeam ore intregi urmarindu-le.

Macar Old ii are in cafea!:)))

Pai o sa-l numim Old cu fluturi in stomac ,ceea ce nu e chiar asa rau:))

Sarrah said:
La propriu, ingrasa.
La figurat, duc la slabire.

Sa inteleg Sarrah ca tu i-ai consumat si la propriu si la figurat de stii efectele?:)))

"Old cu fluturi in stomac " foarte frumos, un Old indragaostit de viata.

Asa sa si fie.Dragostea de viata e cel mai mare dar facut de Dumnezeu si trebuie pastrat si intretinut mereu.

Gata ...fug ,deja soarele e sus ,iar eu am stat cu voi mai mult decat mi-am propus .Ne revedem mai pe seara .Va pup si o ...epigrama:)

Mărturisesc - la viaţa mea
Am cunoscut ceva femei,
Dar dintre toate, numai ea
S-a cam jucat cu nervii mei

Mi-a cam dat de furca harletele ala si m-a cam facut praf ,dar recuperez.Uite asa!:)))

Pff,haideti sa punem mana de la mana si sa-i trimitem ceva haine.Saraca...sa alerge despuiata asa...:))))

Adi ,am si eu o curiozitate.Sa inteleg ca ti-a placut epigrama de mi-ai multumit?:)))

Back