• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sa se adevereasca "profetia " din 2011 a lui Pavel Globa ?

Buna seara! Ma bucur tare mult Old pentru vestile aduse.Iti doresc din toata inima si cu toata sinceritatea multa sanatate .Stiu ce poate face cancerul ,asa ca ai grija mare de tine.

Mai copii ,am si eu o intrebare pentru cine se pricepe.Am facut o boacana mare:))) Am bagat pantalonii fiului meu la spalat fara sa verific buzunarele.In buzunar avea telefonul pe care eu credeam ca l-a scos si acum ...am incurcat-o . L-am pus eu,,la uscat,,dar nu merge ...si trebuie sa-i cumpar altul ,dar n-as vrea.Ce sanse are acel telefon sa mai functioneze?

Nu cred ca va mai functiona, eu am scapat telefon bun in bazinul semiolimpic si nu s-a mai putut face nimic.
Vreau sa spun ca l-am scos repede, dar a fost si un picut de presiune(0,1 bari), spre deosebire de masina de spalat unde nu e presiune, dar a stat mult, plus detergentul, deci tot cam pe-acolo.

Deja mi-am dat foc la valiza cu cel mic:))) Eu mai speram ca poate scap de a mai cumpara unul ,ca ar fi al treilea.Doua le-a zapacit el:)))

Desfa-l repede, lasa-l la uscat cateva zile si poate merge, dar nu cred ca mai afiseaza, si schimbarea display-ului se poate face...cu costuri mai mari fata de achizitionarea unuia nou......

Somn usor si odihnitor tuturor!

Anuk lipseste temporar, trebuie sa stea putin in spital, spera sa iasa mai repede. I-am transmis si din partea voastra insanatosire grabnica.

Sper ca si la mine sa se insanatoseasca grabnic1
ii doresc multa sanatate!

Sa recunoastem ca Anuk este sufletul acestui Forum si ca a dus greul mai mult singura!

Nu stim daca e ceva grav, daca putem ajuta cu ceva??
Sper sa ai pe cineva alaturi, sa iti fie mai usor.

Old DG said:
Sper ca si la mine sa se insanatoseasca grabnic1
ii doresc multa sanatate!

Old,sper ca nu spui despre boala de care sufera anuk ceea ce inteleg eu in acest moment.Doamne fereste! Anuk...sa nu indraznesti sa te imbolnavesti de asa ceva...niciodata.

Back