• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
Am "evadat" din spital pt doua ore,va salut si va multumesc pt gandul bun.
Am o tuse rebela care treabuia tratata .in cateva zile ma externez. Va pup pe toti,sa fiti cumintei si harnicuti la postat.:P

Sanatate maxima iti doresc.Cat despre restul...relative:)

Sarrah said:
GeoX said:
Ce usor te enervezi...ori esti berbec,ori leu...ori scorpion

Iar n-ai nimerit. Iti dau totusi un 4 (patru), desi meritai un 2 (doi).
Pai daca era berbec, ce ne mai cutremuram noi!
Cred ce e fecioara, ca mine. E meticulos.

Sarrah,am asa o alergie la fecioare de n-ai idee:) Prea multe in viata mea ,trebuie sa le raresc:)))

Sarrah said:
Am stat si eu o groaza prin spitale, nu ma lasau cu laptopul.
Imi era foarte greu fara laptop, si de acolo am invatat sa-l pot lasa.
De aceea, nu am luat tableta si nu am net pe mobil, dupa un timp fara calculator sau laptop imi era mult mai bine.
Acum sunt foarte bine si sper sa o tin tot asa.
Referitor la postari, mai gasesc articole interesante si le-as posta cu mare drag, dar mi-e teama sa nu incurc topicul si, de multe ori renunt.
Ei, nu au intrat zilele in sac, sanatate sa fie!

PS. Nu va temeti de razboi, ati vazut ca in acel vis ma luasera rusii prizoniera, dar am scapat.
Deci, scapam.

Hait,acus te-ai transformat in baba Vanga:)))

Doar v-am incurajat. (dar am spus inainte de asta ca erau rusi, vezi la vise, si data...)

Si eu am alergie...la intrigi, prostie si invidie/meschinarie.

Ei uite ca vad invidia, strugurii sunt cam acri, zau. Sarrah a meritat nota mare, evident.

Te asigur ca de data asta flerul tau chiar nu functioneaza in ceea ce ma priveste.Si da ,Sarrah merita nota mare ca...s-a informat bine,eu nu obisnuiesc sa verific oamenii ,ci ii iau asa cum sunt pe moment.

Si apropo,la mine in regiune sunt niste struguri foarte dulci,aromati si buni:)))Noapte buna tuturor!
Maine ,daca resusesc sa zdrobesc strugurii ,poate va aduc must:))

adrian_nicolae said:
Radem , glumim , dar de Sarrah nu se leaga nimeni :P

Ai pus-o pe post de bibelou:))) Sau pe post de fereastra? Ca ambele au o hiba...se sparg:)))

Noapte buna ,Adi!

:)))) a trecut craciunul sa cantam asa ceva ,poate doar noapte buna ,somn usor,de mine o sa va fie dor::))))

Back