• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata. La treaba, ca cine se scoala de dimineata departe ajunge. :p

victor said:
Bunica bate toba

Old DG said:
Buna dimineata!>D<
Breakfast:

Buna ziua! Multam pentru cafeluta Old si nu numai:)Pupici!

adrian_nicolae said:
am avut o vecina care face injectii ... :)

Bine ca ai avut numai una ,pe unii la spital ii injecteaza cine e pe tura:)))

Sarrah said:
@degetica, nu-s cine crezi, nu vorbi cu mine daca nu iti face placere, iti multumesc public pentru conversatiile avute, pentru sprijin.
Iti doresc numai bine si pace sufleteasca, impliniri intr-o primavara eterna si frumoasa.

Roberta.

Rog si pe ceilalti useri (putini cat suntem) sa fie mai retinuti cu like-uri la certuri si sa fie date pe ceva constructiv.
Dar nu poate impune nimeni asta, tine de cei 7 ani de acasa.
Pai ce faceti, turnati gaz pe foc?

Acum stiu Sarrah ca nu esti cine credeam eu si credeau si altii.Pentru prieteni numai ganduri bune.Cat deapre like-uri..las' sa dea ca-i democratie:)) In democratie nu mai conteaza cei 7 ani de acasa...astia-s pe apa sambetei demult!:)) Uite doua dedicatii pentru tine ,chiar daca nu esti fan al acestui gen ,dar te invat eu sa fii:)))

GeoX said:
Din pacate, exista persoane al caror scop este acela de a provoca/intretine dispute. Si eu sunt mai temperamental si uneori tind sa reactionez la provocari. Genul asta de persoane este cunoscut in lumea netului sub numele de troll. In acest caz, cel mai bine ar fi sa

335088-dont_feed_the_trolls.jpg

Asadar, va rog sa

troll-5.jpeg

Pff,pai daca un moderator pune asa ceva ,inseamna ca eu pot sa pun ce vreau:))) deci...adio regulament:)))

Sa aveti o dupa amiaza placuta!:)

mei devotati:))

Sigur ca prieteni cu ghilimelele de rigoare pe care am uitat sa le pun.

Ma doare in partea dreapta, jos, la abdomen, de la exercitii. Nu tare, dar jeneaza.
Ce mai e acolo? Nu am mai stat.
O sa ma culc curand, noapte buna!

O, Doamne ! A trecut ceva timp de la disparitia avionului Malaysia Airlines si inca nu se stie mare lucru,cum de este posibil asa ceva,incredibil :D:

Buna, mai la pranz, dar treburi diverse.

Pai nu a cazut in ocean? Poate s-a dezintegrat atat de rau la impactul cu apa, ar fi fost posibil, nu?

Cica se vad obiecte pe o raza de 500km in Oceanul Indian.

S-a facut mii de bucatele. Vezi valuri si cam atat...Adu-ti aminte cat de greu a fost gasit Titanicul, si cat era de mare(!!!)
Tehnica a mai evoluat, dar probabil ca piesele cele mai mari ar fi motoarele...
Compara deci un motor de avion cu epava Titanicului...(chiar daca s-a rupt in 2, tot imensa e)

Nu sunt la curent cu asta, dar daca a fost o explozie la bord, sau pur si simplu o fisura in fuzelaj a declansat decompresia (tot un fel de explozie)
Zic si varianta unui atentat sau un accident pur si simplu.
Daca nu a explodat in aer, impactul cu apa la un unghi nefavorabil (daca a cazut "rau") a fost ca si pe beton.
Imagineaza-ti un saritor in apa...Daca intra corect, nu pateste mare lucru (am vazut si sportivi resimtindu-se, desi erau bine antrenati, barbati!!!)
Daca ar intra in apa "pe burta"...cam gata cu ei...
Asa si avionul...

Se banuieste ca pilotul a vrut asta ,a fost cu intentie.

Din pacate, daca vrei sa-ti iei viata, nici nu trebuie sa mai spui altora, dar sa mai iei si cu tine...

Back