• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

adrian_nicolae said:
Sarrah niciodata NU e prea tarziu :)

Adi, abia azi am putut purta o discutie intre 4 ochi, asa cum trebuie.
Abia azi. Una e cand e prima vedere, alta e cand e si mama (ei) de fatza...
(scuzati "z"-ul, dar vreau sa fie clar)

Asa ca am lamurit situatia. Daca nici noi nu ne-am intelege una pe alta, atunci nici naiba nu mai pricepe nimic.
Asa ca m-a descusut si am raspuns cu toata sinceritatea si, desi am fost cat s-a putut de sincera, au fost puncte la care nu am stiut sa raspund, au fost lipsurile din experienta, ceea ce chiar nu stiu cum m-as comporta in situatia "x" sau "Y"
Si, in timp ce ma chinuiam sa dau un raspuns cat mai bun, m-a batut cu palma pe umar..."ei, vezi?"...

Concluzia...vor fi multe actiuni "de fatada"...
Si, da...e prea tarziu. Daca am fi putut, nu mai aveam nevoie una de cealalta. Dar, pentru altii, va trebui sa apara altfel...

In ce priveste stabilitatea mea, o castig rapid. De exemplu, noaptea trecuta m-am trezit de propriul sforait! Pur si simplu simt cum respir, de parca pana acum nu am mai respirat! Deodata organismul are nevoie de mai mult oxigen.

Din foarte multe motive, Adi. Foarte multe.
Va fi greu sa inteleaga cineva, stiu asta.

Abia acum m-am mai dres un pic, dar daca ar fi sa vorbesc acum cu un EL, ar trebui sa imi risc sanatatea. Numai gandul ca ar putea profita de mine, apoi mi-ar intoarce spatele, m-ar scoate din minti. Exclud asta cu incapatanare. Am suferit atat de mult, incat nu mai pot risca absolut nimic.
Si, daca poti intelege ca deja m-am atasat de ea atat de mult incat nu mai pot renunta la ea, ai inteles totul.
Daca nu am putut face singura acel pas, acum e prea tarziu, faptul e consumat.
Atata timp cat ea ma accepta, e un proces ireversibil.
Este ceea ce imi doresc, nu te ingrijora!

Adi puiule, ori esti...ori esti () N-ai inteles nimicutza,parol .Chestie de optiune si orientare .

Adi, eu nu m-as juca cu sentimentele nimanui. Oricine ar fi, ar spune orice, numai sa ajunga departe.
Ce gandeste de fapt, nu stie decat el. E o loterie, am inteles perfect asta.
Pot explica si sansele matematice...Ar mai avea sens acum asta??
Cam asa se intampla din cat inteleg, fetele (si baietii, de ce nu?) nu au cum sa reuseasca "din prima"
Dar, cum ei nu vin ca si mine dupa o suferinta sufleteasca grea, vin cu sufletele ''usoare", e altceva...e o joaca pentru ei.
Eu nu ma mai pot juca cu sufletul meu, e in pionieze...Poate intelegi asta...

Sarah,cum se comporta un EL,se poate comporta si o EA ,riscul e acelasi.

Si orientare, am spus ca-s multe motive...
Doar putin mai mare, 2 ani. Dar conteaza muuuult!

anuk said:
Sarah,cum se comporta un EL,se poate comporta si o EA ,riscul e acelasi.

Buna observatia, dar macar am putut incerca.
Imi pare un risc muuuult mai mic.

adrian_nicolae said:
eu sunt cu 6 ani mai mare ca tine :P ea din ce oras e ? :)

Momentan sta in Ploiesti, dar nu sunt stabili. Vor sa se mute in Emirate.
Daca mai juca hochei, mai statea. Asa insa...

Noapte buna si linistita la toata lumea.

Pentru seara/noaptea asta: Dragaica.

[video=youtube]

Dans placut. Sa nu rasturnati mobilierul, ca aveti treaba dupa. :p :p :p

Adi, sunt multe lucruri "de fatada", eu insami am fost indusa in eroare, dar nu s-au putut spune din start...De aceea, azi s-au lamurit multe. Inca nu putem sti exact cum va iesi in final, chiar nu putem sti.
Dar fata de ai ei, ce ar (am) putea spune oare??
Intelegi??

Nu, inca nu e nici un EL. Ar fi fost bine daca era, dar e bine si asa.
Nu stiu daca o corup sa fie vreodata un EL, mai degraba cred ca nu va fi.
Cum sa o corup, daca nu m-am putut corupe singura...
Ca si cand ai antrena pe cineva sa faca box, tu care nu ai habar...

Nu, in Emirate e tatal ei.

Back