• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Calculatorul tau s-a molipsit de la Sarah :P de parca n-ar fi suficienta confuzia care este deja.

"Nu ziceai ca ai lamurit trebusoara asta cu mama ta si ai scapat de-o povara? Raman la parerea ca complici lucrurile teribil de tare si total inutil.Asta nu-i dragoste. Este orice dar nu dragostea care aduce fluturii in stomac site face sa vezi totul in roz si te face sa sari intr-un picior fara sa-ti pese. Apropo,cine s-a lasat de scoala si de ce ?"

Crezi ca e singura? Asa se intampla cu majoritatea celor de teapa noastra odata aflate de colectiv.
Inca nu e timpul de sarit intr-un picior.
Cu "mama" mea am lamurit-o, e vorba de mama ei.
Trebuie sa prevad totul, nu imi permit sa o pierd, sau macar sa o stiu sanatoasa, bine, indiferent cu cine va fi. Stiu ca, orice ar fi cu ea, macar amice vom ramane, va mai vorbi cu mine. Ma pot multumi si cu atat.
Orice ar fi, in dragoste sunt "a cincea roata la caruta"...
La prea multe nu pot spera.

Da, nu stiu ce problema a fost ca nu a mers din prima. Am editat, am sters din citat si a mers pana la urma. Am sters si din textul meu, dar ramane asa.

Sarrah said:
"Nu ziceai ca ai lamurit trebusoara asta cu mama ta si ai scapat de-o povara? Raman la parerea ca complici lucrurile teribil de tare si total inutil.Asta nu-i dragoste. Este orice dar nu dragostea care aduce fluturii in stomac site face sa vezi totul in roz si te face sa sari intr-un picior fara sa-ti pese. Apropo,cine s-a lasat de scoala si de ce ?"

Crezi ca e singura? Asa se intampla cu majoritatea celor de teapa noastra odata aflate de colectiv.
Inca nu e timpul de sarit intr-un picior.
Cu "mama" mea am lamurit-o, e vorba de mama ei.
Trebuie sa prevad totul, nu imi permit sa o pierd, sau macar sa o stiu sanatoasa, bine, indiferent cu cine va fi. Stiu ca, orice ar fi cu ea, macar amice vom ramane, va mai vorbi cu mine. Ma pot multumi si cu atat.
Orice ar fi, in dragoste sunt "a cincea roata la caruta"...
La prea multe nu pot spera.

Sarrah,daca azi zici asa ,maine la primul hop iti schimbi opiniile....greu...:))) Daca si cu ea te comporti asa...slabe sanse sa te creada vreodata:)))

anuk said:
Calculatorul tau s-a molipsit de la Sarah :P de parca n-ar fi suficienta confuzia care este deja.

Din ce am citit adineauri si ale voastre la fel de nu se putea posta la off...Intai a fost al meu si dupa aceea s-a extins epidemia:)))

Nu umblam cu cescuta, uite una mare, pt toata lumea :anuk:

Sa stii ca in realitate cam asa e cana din care beau cafea...sunt cam nesatula:)))

Back