• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata!
Am fost atat de absorbita de genetica incat nici nu am privit imaginea din satelit.
Atat de putin m-a interesat azi...
Cand scapi de un stres mare, nu te mai intereseaza de nimic, vrei relaxare...
Simt ca as adormi pana tarziu...dar trebuie sa fug...

Si ce ploua...cica pe la mine dupa 16 se face cod portocaliu cu vijelie si cantitati foarte mari de apa...Dumnezeu cu mila!

Ploua si am obosit foarte tare. Sunt linistita, mai am putina treaba si o sa adorm.
Cand ploua dorm excelent.
Noapte buna si voua, desi va culcati muuuult mai tarziu.
Pentru azi am incheiat, totul e super-ok. Cred ca o sa dorm fara vise.

La mine e furtuna,mi-a picat si netul:))) e ...niciun caine nu l-ai da afara din casa.

Buna dimineata! A fost prapad la mine asta noapte...inundatii,drumuri blocate,nici copilul nu l-am putut trimite la scoala...Ca sa vedem ce poate face puterea Domnului in cateva ore...Macar nu a ajuns la casa mea,dar sunt oameni cu casele pline de apa...Cand vezi asa ceva te intrebi cata valoare mai au lucrurile pentru care ne tot dam cu capul de pereti...Nu ma bagati in seama...nu prea am dormit asta noapte si cand nu dorm devin tafnoasa:)
Multam Old pentru cafea.Azi chiar e necesara.

Stiti care e culmea ? Apele au venit mai abitir dupa ce s-a oprit ploaia ,ba chiar mai tarziu ca dimineata la prima ora inca se circula.

Back