• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Pai si pe mine m-a bagat in casa fortat o aversa, acum s-a potolit.
Da, apele vin dupa, le ia ceva timp pana se aduna.
Din pacate tot vad ploi in modele, mare lucru nu cred ca se va face anul asta, ma refer la recolte.
Baietii ce lucreaza la mine aveau o lucrare in exterior la o firma, si asteapta sa le spun cand vor avea minim o saptamana de vreme buna sa se apuce. (daca incep si ploua e de rau, ca e vorba de hidroizolatie...)
Nu va fi prea curand. Si inca nu a inceput bine sezonul convectiv!!!

Si aici a plouat asta noapte mult, f mult. Acum e soare desi suntem in cod galben :D:

Cred ca s-a mutat de la mine la tine.La mine cand ploua,cand mai apare soarele.Mai devreme a venit o aversa de ziceai ca-i fum.

Pai m-a facut infecta degetica, a zis sa dezinfectezi casa cand imi vezi poza.
Ies din forum, pa!

Sarah, cred ca chestia cu dezinfectia era pt tine, apropo de repica ta " Probabil va trebui sa pun o poza-doua, cu ... zgarieturi.... " nu te infierbanta asa.

anuk said:
Sarah, cred ca chestia cu dezinfectia era pt tine, apropo de repica ta " Probabil va trebui sa pun o poza-doua, cu ... zgarieturi.... " nu te infierbanta asa.

Exact anuk.Era doar o gluma si se referea la zgaraieturi nu la altceva.S-a infierbatat degeaba si a interpretat si gresit gluma ,ca si cel care a sters postarea mea.

Sarrah said:
Ies din forum, pa!

Sarrah, tu citesti anapoda ce scriu eu? Si nu aveam cum sa te infectez ca nu te-am zgaraiat eu si inca nu am turbat ca sa devin periculoasa:))))
Totusi e de inteles sa iti sara tandara degeaba ca doar esti femeie:)))

Totusi Sarrah nu pot sa nu remarc ca pentru cineva atat de analitic iti sare tandara prea repede si cred ca de data asta ai analizat slabut ca ti-a sarit si degeaba...nu ca ar fi prima data:)))

degetica said:
anuk said:

Exact anuk.Era doar o gluma si se referea la zgaraieturi nu la altceva.S-a infierbatat degeaba si a interpretat si gresit gluma ,ca si cel care a sters postarea mea.

Sarrah said:
Ies din forum, pa!

Sarrah, tu citesti anapoda ce scriu eu? Si nu aveam cum sa te infectez ca nu te-am zgaraiat eu si inca nu am turbat ca sa devin periculoasa:))))
Totusi e de inteles sa iti sara tandara degeaba ca doar esti femeie:)))

Totusi Sarrah nu pot sa nu remarc ca pentru cineva atat de analitic iti sare tandara prea repede si cred ca de data asta ai analizat slabut ca ti-a sarit si degeaba...nu ca ar fi prima data:)))

Uite o melodie poate iti trece tafna:))

anuk said:
Noapte buna si linistita, pe maine .

Noapte buna ,anuk!

Buna dimineata !!

Sarrah said:
Degetica, esti un jeg!

anuk said:
Poate te dezinfectezi si tu.

Mi-e scarba, am avut incredere in voi.

Atentie la limbaj,te rog.

Buna dimineata!
Este incredibil ce citesc,anuk...Eu nu am vazut postarea pe care tocmai mi-ai artatat-o pentru ca nu eram pe forum.Multumesc ca mi-ai aratat-o.Cat despre replica lui Sarrah...e ultima treapta a decaderii unui limbaj,cu atat mai mult cu cat as avea doar o remarca de facut si aceea ca ar vrea ea sa fie ,,jeg,, asa cum sunt eu macar unu la suta,dar ...tocmai a dovedit ca acest cuvant i se atribuie ei in proportie de suta la suta si fara ghilimele...Poate ca un om care are atata ura si vrea sa denigreze un om asa de tare cu toate ca a facut destule rele cat sa obtina informatii ilegale si sa stie ca acest ,,epitet,, nu ii poate fi atribuit nici macar 0,001% e doar un om demn de mila si de dispret,dar probabil ca pentru acest user Sarrah minciuna ,ingamfarea si denigrarea sunt un mod de viata.Imi pare rau ca te dezamagesc Sarra,tu care esti un om cu asa multe calitati umane si care folosesti sapunul si creme pentru a fi ,,curata,, dar incercarea ta de a ma face ,,jeg,,a esuat pentru simplul motiv ca n-as putea fi nicidata,iar daca ti-am tinut isonul pe aici e fost doar din pura distractie lingvistica.Eu voi ramane pe aici atata vreme cat imi va face placere si cat oamenii cu care dialoghez raman...oameni ,oameni care nu fac dintr-un dialog nici motiv de ingamfare,cu toate ca poate unii dintre ei sunt mult mai pregatiti decat mine,oameni care au simtul umorului,oameni care au capacitatea de nu obtine ceva calcand in picioare o imagine virtuala a altcuiva numai pentru a arata lumii ce extraordinari sunt ei ...Oricum ,avem loc pe forum toti ca doar e libertatea exprimarii,cu toate ca de exprimareata in ceea ce ma priveste eu nu am nevoie.Un om care atata ,,inteligenta,,incat sa transforme o replica intr-o jignire gratuita nu cred ca merita nici macar un cuvant din partea mea.Eu am vrut sa ma comport cu tine intr-un spirit vesel si care sa nu depaseasca limita bubului simt,cu toate ca am o aversiune vadita pentru homosexuali si pentru ceea ce sunt ei,am trecut peste asta,dar ca o jignire de acest fel sa vina de la unul e prea mult.

Back