• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Am sa va rog foarte mult ca toate problemele personale sa vi le rezolvati in privat, fara a mai obliga toata lumea sa asiste la astfel de dispute. Forumul va pune la dispozitie mesageria privata totusi. Orice postare care nu respecta aceasta rugaminte minimala va fi dezaprobata. Si, va rog, fara comentarii de nici un fel la aceasta rugaminte. De asemenea, vor fi eliminate si postarile aiurea in topicuri care reclama o minima seriozitate. Forumul va pune la dispozitie suficient teren pentru off-topic-uri, am rugamintea sa respectati si dreptul celor care au deschis acele topicuri serioase. De exemplu, la topicul legat de buncar, Gogu a incercat in repetate randuri sa aduca discutia la obiect, dar constatam cu totii ca se incepe iar cu hihihi si hahaha. Chestiile astea vor fi eliminate fara drept de apel si fara comentarii. Multumesc pentru intelegere. Repet, fara comentarii si contestatii la aceste rugaminti. Punct.

Regulament Forum

1. Pe acest forum suntem o comunitate de prieteni iar atacurile si jignirile intre membri acestei comunitati sunt interzise.
2. Mesajele
a) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. [...]

Observatie: Forumul asigura numeroase zone de offtopic, de aceea va rugam din nou sa respectati acele topicuri mai putin pretabile la divagatii excesive. Am mai formulat aceasta rugaminte, si cred totusi ca vorbesc romaneste, nu turceste. Asa ca, daca se poate, fara hihihi si hahaha la topicuri pe teme de buncare sau pe teme seismice, da ? Nu se va permite aruncarea in derizoriu a unor chestii serioase, si ne vom asigura de acest lucru. Nu este o cerinta nelalocul ei.

c) Nu este permis atacul la persoana.
d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.

Observatie: Ca atare, din considerente de non-repudiere, anumite mesaje necorespunzatoare vor fi dezaprobate, dar nu se sterg complet, pentru a preveni posibilitatea ca un user caruia nu ii convine ce a postat anterior sa nu mai recunoasca/admita ce a scris.

e) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post nu se afla intr-o subpagina diferita. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator.

f) Forumul nu este chat. De aceea, pentru discutiile personale intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.

Observatie: Disputele dintre membri intra la categoria celor personale, va rugam din nou sa nu transformati forumul in camp de batalii personale.

Am spicuit cateva puncte relevante, cu rugamintea sa fie intelese si acceptate, chit ca unora nu le convin si incearca sa se fofileze. Dar le spun ca incearca degeaba. Am vorbit romaneste, nu turceste sau chinezeste. Punct.

Geox, perfect!

Ceva cu discriminarea ai acolo in regulament?
Adauga te rog, daca nu ai!
Ca ataca homosexualii (vrei citat?) si, pe site-ul nostru nu am vazut asa ceva.(atacuri de genul)
E la fel ca si orice discriminare; ca-s ochelaristi, cheliosi, slabi sau grasi sau cum or fi, sunt categorii sociale, rasiale, religioase, etc.

Chiar e necesar sa punctezi asta in regulament.

Multumesc.

Opinii si opinii,a fi oprite prin regulament ar insemna cenzura si nu-i corect.

Cenzura? Atunci, hai sa ne mascarim ca la usa cortului.
Eu o sa te fac intr-un fel, tu in altul si tot asa.

Ramane la aprecierea si bunul-simt al fiecaruia sa pastreze un climat daca nu amical, macar de suportat pe aici.
Ar fi trebuit un punct referitor la discriminare, nu mai suntem in epoca in care albii se considerau superiori negrilor si nu vad de ce o persoana cu o anumita orientare sexuala sa fie...

Postari de genul..."a venit de la un homosexual, a fost cu atat mai greu de suportat", sunt discriminatorii.
OK, am un nik sau un nume, ma putea jigni pe mine, ok!
Nu jignesti O COMUNITATE, asta era ideea.

Daca un membru al forumului e ochelarist de exemplu, il jignesti pe el, nu ochelaristii, in general.

Faceti cum credeti, e parerea mea.
Jignesti o persoana, nu ACEA COMUNITATE, asta e diferenta, daca sunt inteleasa.
Mi se pare mai bland sa jignesti doar acea persoana.

Sarrah said:
Cenzura? Atunci, hai sa ne mascarim ca la usa cortului.
Eu o sa te fac intr-un fel, tu in altul si tot asa.

Ramane la aprecierea si bunul-simt al fiecaruia sa pastreze un climat daca nu amical, macar de suportat pe aici.
Ar fi trebuit un punct referitor la discriminare, nu mai suntem in epoca in care albii se considerau superiori negrilor si nu vad de ce o persoana cu o anumita orientare sexuala sa fie...

Postari de genul..."a venit de la un homosexual, a fost cu atat mai greu de suportat", sunt discriminatorii.
OK, am un nik sau un nume, ma putea jigni pe mine, ok!
Nu jignesti O COMUNITATE, asta era ideea.

Daca un membru al forumului e ochelarist de exemplu, il jignesti pe el, nu ochelaristii, in general.

Faceti cum credeti, e parerea mea.
Jignesti o persoana, nu ACEA COMUNITATE, asta e diferenta, daca sunt inteleasa.
Mi se pare mai bland sa jignesti doar acea persoana.

Auzi ciresica,n-ai vrea tu sa vorbesti despre meteo sau despre albinarit ,sau chiar despre furnicute? Persoana care jigneste evita sa-i raspunzi ,daca insista lasa moderatorii sa-si faca datoria. Ar fi mult mai interesant sa explici hartile ce le afisezi cu tot felul de linii, culori si cifre, cum se citesc ,ce inseamna etc.

ionut53 said:
Auzi ciresica,n-ai vrea tu sa vorbesti despre meteo sau despre albinarit ,sau chiar despre furnicute? Persoana care jigneste evita sa-i raspunzi ,daca insista lasa moderatorii sa-si faca datoria. Ar fi mult mai interesant sa explici hartile ce le afisezi cu tot felul de linii, culori si cifre, cum se citesc ,ce inseamna etc.

Da, ar fi frumos la meteo. E foarte interesant de urmarit evolutia vremii si intelegerea proceselor atmosferice.

Totusi, mi s-a spus sa le tin pentru mine.
Nu e forum meteo. Am inteles asta, desi cu greu.

Cine nu are batrani, sa-si cumpere, e o vorba.

Apropo de cafeluta si prieteni: cine nu are prieteni, ce sa faca?

Am timp putin azi, cand pot revin cu replici la conflict, sa nu se creada ca fug.

Back