• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

cafea2d8f7.jpg

Buna ziua si cam atat, ca e zi scurta mai ceva ca o fustitza mini.

Tocmai ma delogasem si nu am apucat sa opresc calculatorul, ca s-a leganat patul si m-am uitat la lustra, se legana.
Si geamul deschis s-a balansat. Asteptam datele de la GEOX ce si cum.

Si eu m-am leganat cam tare de data asta si a durat cateva secunde bune.

Nu era acasa si n-am simtit .INFP-ul il da de 3,2 garde, mititel, ma surprinde ca l-ati simtit asa de tare.

Cica ,cutremurul pe care l-ati simtit este cel din Marea Egee care ar fi fost de 6,6 la 80 km adancime.

Nu -mi explic de ce l-am simtit atat de tare daca a fost doar atat.Mult mai tare decat cele din Vrancea de 4 sau 5,in plus lustra s-a balansat destul de puternic cateva secunde bune,la fel si usa balconului care era deschisa.Foarte ciudat.

anuk said:
Nu era acasa si n-am simtit .INFP-ul il da de 3,2 garde, mititel, ma surprinde ca l-ati simtit asa de tare.

Cica ,cutremurul pe care l-ati simtit este cel din Marea Egee care ar fi fost de 6,6 la 80 km adancime.

Cel de 3,2 e de ieri, anuk. :p :p :p Azi e 24 mai, nu 23 mai. :p Oricum nu se simtea.

A fost la ora serverului, cand am postat. Balans prelung. Dealtfel nu prea am simtit alte cutremure, dar asta a fost fain.

Sarrah said:
A fost la ora serverului, cand am postat. Balans prelung. Dealtfel nu prea am simtit alte cutremure, dar asta a fost fain.

Iarta-ma ,ce poate fi "fain" la un cutremur cand nu stii daca balansul se opreste sau se intensifica si.......?

Ati votat ?

Este importanta cine ne reprezinta la nivel de Europa .

Buna ziua :) Este important votul fiecaruia :) Fiindca tot 35 de europarlamentari trimitem la Bruxelles, indiferent daca procentul de participare e 30% - 40% sau 90 % :)

Buna ziua, am mers la vot inainte de alergarea matinala. De asemenea, sora mea care locuieste la Bruxelles, dar este cetatean roman, a mers si ea sa voteze. E bine asa, macar ea si cei ca ea nu se lasa manipulati de neocomunistii astia nenorociti. Adica daca voteaza toti analfabetii si toate pitipoacenele handicapate ale borfasului ordinar mazare (oricat ar da ele din posterior, tot handicapate raman), de ce sa nu voteze si oamenii educati, macar si cei care nu se lasa ademeniti cu pomeni si pitipoance de duzina. Scurt.

exact Geo :)

Trebuie sa mergem la vot intr-un numar mai mare decat al celor care asteapta pomeni ....poate atunci o sa incepe sa se mai schimbe ceva in tara asta :)

Back