• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Partea proasta ca si intelectualii sunt,dezamagiti .

Nu vor avea dreptul sa se mai vaite dupa aia...Toti astia care fac campanie ca sa nu mearga lumea la vot, de fapt sunt agenti electorali mascati pentru cineva anume. Nu mai cred in buna credinta a celor ce trambiteaza necesitatea boicotului, mai ales in conditiile actuale, interne si externe.

anuk said:
Sarrah said:
A fost la ora serverului, cand am postat. Balans prelung. Dealtfel nu prea am simtit alte cutremure, dar asta a fost fain.

Iarta-ma ,ce poate fi "fain" la un cutremur cand nu stii daca balansul se opreste sau se intensifica si.......?

Am sentimentul ca, daca nu am murit la accident nu mi se mai poate intampla nimic. >D< Fizic.
Apoi, daca crap macar sa fie rapid. Chinurile sufletesti mi se par foarte grele.

Cutremurul, bomba cu hidrogen, rusii...nu ma sperie asta.
Mai greu sunt de dus traumele daca supravietuiesti.
Nu as fugi. Daca pic, pic!

E legal sa se transmite sondaje inainte de inchiderea urnelor ? TVR-ul lui Stelian Tanase (pacat de el, ca intelectual il stimam, dar a devenit un slugoi jalnic al filipinezului cretin si tontomac) cam incalca legea.

Noapte buna!

Pai nu ei fac legile? Nu se mai tem de nimic. Si daca ar fi sa trimit EU europacalici, m-as lega la ochi si i-as trimite la intamplare, ca-s toti la fel.
Ah, era undeva scris...eurocampionii....ce-o fi in capul lor nici dracul nu stie.

anuk said:
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. UPDATE În EXIT POLL -ul comandat de TVR la ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014, CURS dă următoarele cifre pentru ora 18:

PSD - 38 %

PNL - 19,2 %

PDL - 13,2 %

PMP - 9 %

UDMR - 6 %

Mircea Diaconu - 5 l%

http://www.gandul.info/politica/ale...014-rezultate-ultimele-exit-poll-uri-12648401

Ala e singur impotriva tuturor? Daca stiam ma duceam si votam cu el. Data viitoare...

Tinerii pe care ii asteptam sa-si spuna "parerea" nu au votat ,cei din mediul rural....habar nu aveau pt ce anume se voteaza ,asa ca......

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. UPDATE EXIT POLL TVR: PSD - 41,01%, PNL - 14,92%, PDL - 11,82%, UDMR- 7,1%, Mircea Diaconu - 6%, FC - 2% (nu intră în PE)

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. UPDATE EXIT POLL Antena 3: PSD - 42,4%, PNL - 13,3%, PDL - 11,5%, PMP - 6,3%, UDMR - 6,2%, Mircea Diaconu 4,3%

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. UPDATE EXIT POLL CSCI, România TV: PSD - 43%, PNL - 14%, PDL - 12%, PMP - 7%

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. UPDATE EXIT POLL Realitatea TV: PSD - 41,5%, PNL - 16%, PDL - 13%, PMP - 8%

au votat pentru un pahar de alcool :)

Cam nasol ...

Formaţiunea ultranaţionalistă şi xenofobă Frontul Naţional se clasează pe primul loc în scrutinul europarlamentar din Franţa, cu 25%, conform sondajelor de tip exit-poll difuzate de ziarul Le Monde.

Tineretul de azi nu mai e cel din anii '90, la noi. Nu se compara cu cei care am fost in Piata Universitatii in aprilie-mai 1990, decretati "golani" de catre ion iliescu si ai lui. Astazi predomina abrutizatii, multumiti ca au o berica si un fotbal, ametiti cu tot felul de maimute televizate, prezentate ca model de viata. De asemenea, pentru tineretul de azi, in marea lui majoritate, invatatura nu mai conteaza, de vreme ce modelele de viata viabile sunt gigi becali si altii de teapa lui.

saptaman trecuta cand era joe biden prin Romania ... am ajuns si eu acasa ....si am inceput sa butonez telecomanda ..... si am ajuns pe un post unde era Nelson Mondialu' .... Cine pana mea o fi asta ?! sau acum vreo 2 saptamani se vorbea de o mucoasa care o fugit cu iubitu' .... Ce ma intereseaza pe mine de astia ?! In ultima perioada am incercat pe cat de mult posibil sa NU ma uit la tv ....

Acum vreo saptamana, prima stire la ProTv (Stirile de la ora 19) era cu o eleva de la nu stiu ce scoala care nu avea chiloti pe ea, iar catalin radu tanase formula ipoteze alarmate in legatura cu soarta chilotilor si semnificatia disparitiei chilotilor elevei.

Din pacate, a fost prima stire la Stirile ProTv de la ora 19, acum vreo saptamana-10 zile. Si te mai miri ca se imbecilizeaza poporul cu televizorul ? Marele catalin radu tanase era disperat in legatura cu soarta chilotilor elevei. Toate elevele de la scoala respectiva au fost scoase la careu si era mare caz, cica fata se ascunsese in toaleta pentru ca ramasese fara chiloti. Astea sunt Stirile ProTv, o televiziune de tot rahatul.
Parerea mea e ca cele mai bune stiri sunt cele de la TVR2. Desi sunt la TVR, profund subordonata lui tonta cretiponta, totusi gasesc ceva mai curate stirile de la TVR2. Din pacate nu toata lumea se uita la TVR2.

luni02abb.jpg

Buna dimineata.

Din ciclul "Mihaela, dragostea mea, sunt presedinte..."

Alegeri europarlamentare 2014 PRIMELE REZULTATE PARTIALE: Alianţa PSD-UNPR-PC - 37,25%, PNL 14,86%, PDL 12,26%. Prezenta la vot 32,24%

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut cele mai multe procente la alegerile europarlamentare 37,25 % , urmata de PNL, care a obtinut 14,86 %, si de PDL, care a obtinut 12,26% din voturi, arata primele rezultate partiale anuntate luni dimineata de Biroul Electoral Central.

Pana acum s-au numarat 93,24% din voturi din 17.514 sectii centralizate, asa cum a anuntat BEC.

Sursa: Hotnews

Back