Buna dimineata!
Amica mea s-a angajat in Irlanda instructoare la un club sportiv si castiga foarte bine, deja a trimis 1400 EURO din care 300 i-am dat mamei ei.
Restul... a spus..."sunt banii nostri"
Din ce mi-a spus, poate trimite intre 500 si 700 EURO saptamanal, si se vor strange destui bani. M-a coplesit asta...
Ah, pot atasa poza cu banii, chitante....ca de scris ar fi usor....
Si eu ii spusesem ca trec casa si pe numele ei, dar a refuzat atunci. Sigur, banii ii pastrez pana vine, nu cheltui o para. Accept doar daca accepta sa trec casa si pe numele ei, sa fim chit.
Cu alte cuvinte, nu banii m-au impresionat (nu sa aduca bani am trimis-o, ci doar sa scape de chestia cu maritisul fortat prin Emirate)
Acum, daca isi justifica astfel calatoria in Irlanda, altfel va fi vazuta de parinti si, implicit, si eu.
S-au convins ca e totul OK.
M-a impresionat faptul ca a avut incredere, increderea reciproca e o caramida importanta, esentiala chiar.
Acum, planul se poate schimba, nu banii ma orbesc pe mine. Sigur insa nu va vrea sa renunte la acest job, dar e cam singura pe acolo, nu e cu verisoarele mele.
Din cat am inteles, in august toti intra in vacanta pe acolo si se va intoarce in perioada "moarta".
Ar fi minim 2000 EURO lunar, deci minim 4000 EURO pana in august.
E urat pe acolo, clima anosta, campuri imense, e adevarat, verzi, insa...cam atat.
Se face focul si vara, asa e acolo. Noroc ca acum e ziua luuuunga, insa iarna e foarte scurta, plictiseala daca nu ai o ocupatie sa iti capteze atentia.
Probabil acesti bani o vor schimba, in sensul de a se putea rupe de parinti, nu va mai depinde financiar de ei.
Vor fi si costuri, va trebui sa suporte operatii de chirurgie plastica la mana si picior, apoi...daca va decide candva sa apelam la mama-surogat, daca nu isi va intrerupe activitatea sportiva, vor fi cheltuieli. Parca se vorbea si de 30 000 de EURO numai chestia asta.
Bine, am si eu planurile mele de a face propriii bani, poate chiar mai multi decat ea!
Dar, in cazul meu pot obtine foarte foarte mult, sau...nimic.
Pana in august ma voi lamuri ce-mi poate pielea.
Nici asa nu e prea bine, unul sa castige foarte mult, celalalt nimic...Dar mai sunt cazuri si unii se despart din cauza asta sau socotesc separat banii.
A fost ceva neprevazut. Deocamdata totul e OK.