• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Rusalii-20140115b.jpg

Tipele de la Antene parca-s ciocanitori toate.:woodpecker:
Nu m-am uitat demult, ca le-au scos din grila, dar cred ca tot cu jos base au ramas.
Am strigat si eu asta in Piata, mi-a trecut. dar nici nu...:-X

Nu am avut probleme cu inima pana acum, insa noaptea trecuta am adormit greu si ma intepa usor aproape la fiecare bataie.
Poate fiindca am intrerupt destul de brusc tratamentul pentru depresie, desi mi s-a spus sa-l reduc treptat in 5-6 luni.
Va trebui sa ma duc la psiholoaga mai intai, maine, ca alte probleme nu am.
Pana maine, poate ma sfatuiesti ceva Anuk referitor la alimente ce ar reduce tensiunea, multumesc frumos!
Ceaiul de tei calmeaza, insa lichidele nu stiu daca sunt indicate.
Calma sunt, insa cred ca explicatia e mai sus, asa cred.
Bine, e si gandul ca voi fi tot singura o perioada destul de mare, de nu-ti vine sa-ti iei lumea in cap.

Eu beau 3 cani de ceai pe zi pt reglarea tensiunii cu mai multe plante printre care paducel, ,rozmarin si fructe de catina si afine deshidratate.Poti incerca si tu.

adrian_nicolae said:
Ce mentalitate de rahat au romanii astia ..... Cica au ajutat-o arbitrii pe Sharapova =))))) Doamneeeee .... :)))) Daca mereu o sa incercam sa dam vina pe altcineva , nu o mai evoluam in veci !!!!

si trebuie mentionat ca Sharapovei nu-i place sa joace pe zgura :)

Ca bine le zice domnu' Panduru:
" Când era mică, n-a întrebat-o nimeni dacă îi trebuie ceva, dacă are nevoie de ceva. A făcut cineva ceva pentru ea? Nimeni. Acum, victorie! Să ne punem steagul în jurul nostru, hai România, hai România! Ştiţi care e problema cea mai mare? Câţi părinţi, oare, au rămas fără bani ducând copiii până la un anumit nivel, după care n-au mai putut să facă pasul spre marea performanţă şi au rămas fără nici un leu? Câţi? Avem 4-5 jucătoare bune, dar mii de jucătoare şi jucători care au pierdut banii. Pe ăia nu-i mai întreabă nimeni de nimic, aşa că, stai în banca ta, să nu mai sărim calul, că n-ai făcut nimic pentru Halep! În afară de părinţii ei, n-a făcut nimeni nimic pentru ea"

Mai sunt ai altii care au avut aceeasi parere :P

" Jurnaliştii de la Daily Mail o pun la zid pe Sharapova, dar şi pe arbitru, pe care îl acuză ca n-a sancţionat-o pentru a înceta să mai tragă de timp.

"Sharapova a trebuit să-şi folosească toată experienţa şi tactica dubioasă pentru a o învinge pe Simona Halep. Partida a fost frumoasa, dar prestaţia arbitrului Kader Nouni i-a mai tăiat din strălucire. Acesta nu a reuşit să oprească tragerile de timp ale rusoaicei, care au făcut-o pe româncă să-şi ajusteze ritmul de joc", scrie Daily Mail.

"8 minute i-au trebuit Sharapovei ca să-şi schimbe rochia dupa ce-a pierdut setul secund. Două ore şi 24 de minute i-au trebuit lui Nouni pentru a-i acorda, în sfârşit, primul avertisment, pentru că nu serveşte mai repede", mai noteaza jurnaliştii britanici."

Cat priveste "investitia " parintilor nu-i o noutate, dupa revolutie parintii suporta tot,echipament,plata antrenori, inscrierea la concursuri ,si asta in toate sporturile nu doar la tenis.Acest domn Panduru are un discurs de demagog populist :D:

Pai si-a schimbat rochia dupa ce s-a terminat setul :) Daca esti jucatoare buna, o elimini , indiferent de tertipurile adversarului :)

anuk said:
Eu beau 3 cani de ceai pe zi pt reglarea tensiunii cu mai multe plante printre care paducel, ,rozmarin si fructe de catina si afine deshidratate.Poti incerca si tu.

Multumesc din suflet! Sunt la "mama" dar nu i-am zis, ca nu e grav totusi, dar simt continuu intepaturi usoare.
Sa mananc nesarat, dar am nelamurire in privinta lichidelor, ca peste tot spune sa bem 2 litri pe zi, dar apa ridica tensiunea, din cat stiu.
Poate mai putina carne, si tocmai am facut ardei umpluti.
O sa incerc o salata de rosii cu castraveti, fara sare. Asa, in general stomacul il am bun.

La Australian Open juca Nadal cu Wawrinka :) Nadal a fost accidentat si a mers la cabine , la sfarsitul setului 2 ....Dar Wawrinka tot l-a eliminat :)" Nu se va acorda timp suplimentar unui jucator pentru a-si recupera conditia fizica. In orice caz, un jucator suferind de o problema medicala tratabila are dreptul la o pauza medicala de trei minute pentru tratarea acelei probleme medicale. Nadal a stat mai mult de 3 minute :)

Daily mail e un fel de click , libertatea , cancan de pe la noi , deci nici nu trebuie luati seriosi in seama :)

" Daca, din motive in afara controlului jucatorului, imbracamintea, incaltamintea sau
echipamentul necesar (excluzând racheta) este stricat si necesita o inlocuire, jucatorului si
poate fi acordat un timp suplimentar rezonabil pentru a remedia problema"
- regulament tenis

adrian_nicolae said:
Pai si-a schimbat rochia dupa ce s-a terminat setul :) Daca esti jucatoare buna, o elimini , indiferent de tertipurile adversarului :)

Halep a taiat din sani si gata, nu o mai strange rochia.

E si un banc: "pe dansatorul prost si c*****e il incomodeaza":sad:

adrian_nicolae said:
La Australian Open juca Nadal cu Wawrinka :) Nadal a fost accidentat si a mers la cabine , la sfarsitul setului 2 ....Dar Wawrinka tot l-a eliminat :)" Nu se va acorda timp suplimentar unui jucator pentru a-si recupera conditia fizica. In orice caz, un jucator suferind de o problema medicala tratabila are dreptul la o pauza medicala de trei minute pentru tratarea acelei probleme medicale. Nadal a stat mai mult de 3 minute :)

Daily mail e un fel de click , libertatea , cancan de pe la noi , deci nici nu trebuie luati seriosi in seama :)

" Daca, din motive in afara controlului jucatorului, imbracamintea, incaltamintea sau
echipamentul necesar (excluzând racheta) este stricat si necesita o inlocuire, jucatorului si
poate fi acordat un timp suplimentar rezonabil pentru a remedia problema"
- regulament tenis

tin cu dreptatea :)

Era si o alianta, dreptate si adevar.
Dreptatea e de partea celor puternici.

Sarah, tensiunea marita nu da "intepaturi " altele sunt simptomele , dureri de cap, vertij la ridicarea din pat, zgomote in urechi, sângerări din nas, apariţia unor puncte luminoase in campul vizual ......

Cat priveste consmul de apa......sfatul medicului ar fi sa bem apa des si cate putin pt band o cantitate mare apaare intra f repede in vasele sanguine ridica brusc tensiunea. Cand am mers la urgenta cu tensiune mare mi-au facut injectie pt eliminarea apei .

Nu am nimic din toate astea, si am plans uneori in trecut pana la epuizare, dar intepaturi la inima nu am avut. Acum nu am mai plans de ceva vreme, sunt detasata, calma.
Am fost de curand la control, am facut analize complete si m-au gasit cu tensiunea marita.
In mod normal, nu ne simtim inima, acum ma jeneaza continuu, inteapa usor continuu, desi slab.
Nu am ameteli sau alte simptome.
Ori e de la intreruperea tratamentului pentru depresie, o fi dat ceva dependenta si cred ca, daca devii dependent de ceva, e posibil sa se intample asta.
Ca a spus femeia sa il reduc treptat, in 5-6 luni. Ar fi bine daca ar fi asta, as relua usor tratamentul si ar fi OK.
Ma incurajez cu asta, ca ar fi dat dependenta, se secreta seretonina sau elimina seretonina...uite ca nu stiu clar. Ca m-am simtit bine a fost una, dar organismul lucreaza altfel...
Am zis sa mai reduc naibii din pastile, ca dadeau somnolenta astea contra depresiei.
Mananc si ies la o plimbare (sunt biciclete gratis de inchiriat in Herastrau) si...imi place viteza.
Multumesc frumos pentru sfaturi, fac si un ceai.

Te-ai gandit ca ar putea fi un junghi intercostal ? Nu te stresa,mergi la un medic .

Pai nu ar avea de la ce, stiu doar ca un "clic" a fost cand am realizat grozavia banilor.
Tot o incercare de la Dumnezeu e, ca in mod normal nu am avea ce sa facem cu atatia bani.
Ar fi si prostie sa-i spun sa renunte. Si, nu cheltui...o sa contabilizez doar.
Oricum, asta spune ca a avut incredere, ca drumul in viata a fost trasat deja, alaturi de ea. Dar nu banii in sine, ci faptul ca A AVUT INCREDERE si, implicit arata hotararea ei de a merge impreuna.
Sigur, nu prea mai e loc de intors, nu voiam sa ma intorc, dar in gand mai trageam cu ochiul inapoi.
Acum e clara treaba, doar cu calm inainte. Am ce am cautat; banii sunt importanti, desigur, dar nu banii in sine m-au impresionat ci ceea ce rezulta din asta. Un drum in viata impreuna.

Noapte buna!
Am reluat tratamentul de depresie la cote scazute si sunt mai bine, dar ma ustura ochii.
Stare de somnolenta.

Back