• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

am postat pentru grupele A si B :) Maine pentru C si D ,care se joaca sambata :) O sa fie o noapte lunga sambata- duminica :) meciuri la 19 , 22 , 01:00 si 04:00 :) Evident ca o sa fac noapte alba :D

Imi plac meciurile eliminatorii. Mi se pare ca acolo e crema fotbalului, mai ales cand sunt echipe de valori comparabile. Ah, e fusul orar, probabil ca sunt si reluari pentru pasionatii ce nu au timp, dar nu cred ca pot fi toate reluate. Ma depaseste.
Adi, nu o sa te plictisesti? Dupa grupe, cand sunt eliminari, daca am timp incerc sa ma uit daca se spune ca e ceva interesant. Dar nu promit.
Nu paria ca ma uit!

Noapte buna unora ,vizionare placuta ,altora :P !!!!! Pe maine .

Sarrah said:
Imi plac meciurile eliminatorii. Mi se pare ca acolo e crema fotbalului, mai ales cand sunt echipe de valori comparabile. Ah, e fusul orar, probabil ca sunt si reluari pentru pasionatii ce nu au timp, dar nu cred ca pot fi toate reluate. Ma depaseste.
Adi, nu o sa te plictisesti? Dupa grupe, cand sunt eliminari, daca am timp incerc sa ma uit daca se spune ca e ceva interesant. Dar nu promit.
Nu paria ca ma uit!

Si in grupe sunt meciuri interesante :D Meciurile o sa fie toate in direct :) De exemplu , maine seara Spania- Olanda :) La ultimul C.M , Spania - Olanda a fost finala

anuk said:
Noapte buna unora ,vizionare placuta ,altora :P !!!!! Pe maine .

in seara asta e doar 1 meci :D La 1 e terminat :D

Pentru mine nu are farmec sa ma uit la un meci in reluare :) Daca cumva nu pot vedea un meci , vad scorul :) Imi place sa vad totul in direct :D

Meciurile sunt pe tvr1 :) sau tvr2 daca se nimereste sa fie 2 la aceeasi ora :)

...Vad practic niste oameni cum castiga bani. Ca si Halep. Era bucuroasa, a castigat bani.
Eu as fi fost doar cu emotia. Ah, daca juca Romania, era altceva. Asa insa...
Noapte buna sau, cum s-a spus mai sus, distractie placuta!

vineri46380.jpg

Pt Sarah, doua cani pe zi ceai de "Talpa gastei" ,o lingura de planta la 250 ml apa,bauta pe stomacul gol..
Este sedativ, antispastic, vasodilatator, antiaritmic, antihipertensiv,........

Aritmie, bine zis! Cu siguranta voi incerca, multumesc frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ploaia care tocmai s-a oprit ,temporar dupa cum este cerul, a scazut temperatura cu cateva grade bune.

Aici a fost o aversa furioasa, cu grindina. A fost misto. 19,6 grade termometrul la statia mea.
Ah, si miros teii intr-o veselie. Curge ceai direct la canalizare.

Bag sama ca "adori " fenomenele naturale de care altii se feresc :D: La mine acum sunt 18 grade desi nu a plouat cu grindina .

Back