• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Da, forumul e stufos si ar fi munca de sisif si fara sens sa investighezi aici pe cineva.
Cel mai bine e sa intrebi si, daca se poate si e de bun simt intrebarea, primesti raspuns.
Da, se pot intampla accidente grave in casa, poti aluneca si iti poti pierde chiar si viata cand e sa fie...
Cum a alunecat si ea la dus, a spus ca a simtit groaznica durere in coloana.
A reluat lucrul, mai am 900 euro acum ca am mai dat mamei ei 200.
Deci, de la "ritmul" de 500-700 pe saptamana...s-au strans doar 900 intr-o luna.
Potential ar fi; nu banii sunt importanti ci sanatatea. Ei, mai vedem peste inca o luna ce si cum.

Vezi ,de aia e bine sa o iei din aproape in aproape....si nu ma refer doar la partea financiara asta ,treaca ,mearga ....planurile de viata se pot narui ca un castel de nisip intr-o clipa.

Da, asa e. Partea financiara e doar ca o "pleasca", nu era in plan, chiar ma incurca.
In sensul ca din toamna am fi fost aici, impreuna. Pentru mine conteaza sa o stiu bine, sa faca asa cum ii dicteaza inima. Nici nu mai insist cu finisarea casei, doar sa fie o camera locuibila si restul curat, dezinfectat, minim amenajat. Nici nu poate fi inchiriata ca si locuinta; tot pentru ea era conceputa, sa fie sala de sport. A vazut asta si a inteles ce era de inteles...
Se preteaza pentru sediu de firma sau spatiu de depozitare, banii nu-s pierduti oricum.

Zilele trecute ma intrebam ce se mai stie de avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, dat disparut la 8 martie .....

Vesti noi Aici

vremea-ploaie-2a7501.jpg

Buna dimineata! Ploua... Cred ca ne-a dat Dumnezeu anul asta ploaie pe saturate...da' si cand o veni canicula....:)
Taifun, tsunami, ploaie, dramă,
Cutremur, trăsnet, vreme rea,
Eu cred cum că Natura Mamă
Ar fi, de fapt... nevastă-mea!

epigramă de Arcadie Chirşbaum

Epigrama

Cică epigrama bună
E ca ploaia cu furtună:
Câmpul râde, holda creşte,
Dar... pe cineva trăsneşte.

epigramă de Emil Ianuş

Si-o cafea .O zi la caldurica sa aveti:P
http://www.trilulilu.ro/imagini-personale/cafeaua-de-sambata-dimineata

Deja ploua si tuna. Daca ajungea mai tarziu si daca era mai cald, era prapad.
Chiar si asa, ANM a dat atentionare de grindina. Masa de aer de la altitudine e foarte rece.

Ati vazut dezastru lpe litoralul bulgaresc ? Avem acolo 1000 de concetatteni.

Nu, cred ca nu. Ma intereseaza, dar mai mult citesc articole de teorie meteorologica, climate vechi, climatologie.
Am vazut pe undeva prin Bulgaria grindina de 50 cm strat....
A fost acel MCS foarte puternic si, din pacate, nu se intrevede decat o scurta pauza cu vreme mai buna.
In nordul Europei se va acumula iarasi un aer rece in aceasta pauza relativa de la noi, apoi va ajunge pe aici de marti.
Imi plac fenomenele meteo extreme, dar parca prea ne-au lovit. Graul parea foarte bun, dar acum spre recoltare va merge spre compromis-calamitat.

maxi_grandine_bulgaria_4_zpsdb1b4e5d.jpg

Nu stiu daca la asta te-ai referit, dar tot dezastru e.

Cred ca a fost cutremur in Vrancea, era Zooks on :P

Noapte buna !! Pe maine in pace si liniste .

Am vazut si eu ca a fost Zooks online, dar nu a fost nici un cutremur azi la noi. Si probabil ca pana in toamna cam tot asa o sa fie, foarte putine cutremure. Vrancea s-a trezit putin in octombrie 2013, perturbatia a influentat pana in aprilie 2014, si gata, acum s-a culcat loc, asta a fost cam tot, spre marea dezamagire a unora. Mai asteptati, bre, anul 2020 sau poate chiar pana dupa 2020, chiar si pentru un fleac de 6,0.

anuk said:
Cred ca a fost cutremur in Vrancea, era Zooks on :P

Noapte buna !! Pe maine in pace si liniste .
Buna ziua!
O fi fost cutremur live.

Am vazut, la Albena inundatii.
E duminica; spor la treaba (cine are) cine nu, hai la plimbare!

@ Geox, din partea mea poate sa nu mai fie!
Cum ar fi? Misto, nu?

Da, vreo 2 vor fi. Lumea e bucuroasa, ca se va incalzi...Dupa aceea mai periculoase vor fi furtunile, din pacate.

Back