• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

GeoX said:
Am vazut si eu ca a fost Zooks online, dar nu a fost nici un cutremur azi la noi. Si probabil ca pana in toamna cam tot asa o sa fie, foarte putine cutremure. Vrancea s-a trezit putin in octombrie 2013, perturbatia a influentat pana in aprilie 2014, si gata, acum s-a culcat loc, asta a fost cam tot, spre marea dezamagire a unora. Mai asteptati, bre, anul 2020 sau poate chiar pana dupa 2020, chiar si pentru un fleac de 6,0.

Dragul meu Geo, chiar era o gluma vis a vis de prezenta lul Zooks si nu te mai enerva degeba ,nu cred ca este om pe lumea asta sa-si doresca cutremur sau alte calamitati. OK?

Eu ma bucur sa admir forta naturii; cu totii avem cred asta in sange, anume sa vedem ceva deosebit, real. Desigur, nu ne place sa vedem oameni suferind din cauza asta, singura consolare o am stiind ca nu eu aduc acel necaz.

N-am in sange asa ceva desi imi place sa admir natura si da, ma tem de forta distructiva a pamantului in fata caruia sunt total neputincioasa si da, ma doare sa vad oamei luati ca din oala de vicisitudinile natutii. Stiu, o sa spuneti ca trebuie sa fim pregatiti pt orice, poate, dar nu concep sa traiesc cu grija "drobului de sare " ce-mi poate cadea in cap :P daca intelegeti ce vreau sa spun. Chiar aseara am vazut un documentar cu noutati depre felul in care au merit oamenii din Pompei si cei din Herculaneum si ma gandeam ca nici buncarul buncarului nu-ti este de folos .

Nu ma putea baga in casa bunica faceam ca toate visele sa fie ceva interesant afara si eu sa nu fiu AFARA.
Doar de fulger imi e frica, altfel as fi fost "pe teren" la furtuna aici...
As fi stat poate mai mult pe la Lacul Morii, dar sunt golani destui...
E adevarat ca nu-mi place sa ma arda soarele, nu ar fi chiar la indemana o astfel de iesire, desi am mai fost si a fost frumos, chiar daca de una singura.

Buna dimineata! O duminica frumoasa sa aveti.E in sfarsit soare,cald si bine:) Multam Old pentru cafeluta si pentru imaginile care o insotesc:P Si de la mine una pentru cine doreste.Pupici!
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/buna-dimineata-suflete-calatoare-o-cafea-ar-merge?ref=

anuk said:
N-am in sange asa ceva desi imi place sa admir natura si da, ma tem de forta distructiva a pamantului in fata caruia sunt total neputincioasa si da, ma doare sa vad oamei luati ca din oala de vicisitudinile natutii. Stiu, o sa spuneti ca trebuie sa fim pregatiti pt orice, poate, dar nu concep sa traiesc cu grija "drobului de sare " ce-mi poate cadea in cap :P daca intelegeti ce vreau sa spun. Chiar aseara am vazut un documentar cu noutati depre felul in care au merit oamenii din Pompei si cei din Herculaneum si ma gandeam ca nici buncarul buncarului nu-ti este de folos .

Daca am trai cu gandul ca cine stie ce s-ar putea intampla maine ...si cum chiar nu putem sti ,cred ca e mai bine sa ne bucuram de fiecare clipa asa cum este.Restul ...Dumnezeu cu mila.Eu una nu cred ca poti fi pregatit pentru ceva ce nu poti controla si nici prevedea ,dar nici sa fii asa ..pe o ureche ...undeva la mijloc...cu toate ca daca e sa vina o nenorocire de obicei vine cand te astepti cel mai putin si sigur vom fi nepregatiti.

Si m-am intors sa-ti spun anuk ceva:)) Pai cum sa zici tu ceva despre buncar ,cand sefu' vrea sa-si faca unul? Ai uitat ca a spus ca are pusca?:)))

Pusca este pt intrusi si eu n-am intentia sa dau buzna,nu-i vorba, nici n-as avea cum :P Vine ea iarna pe nepregatite, dar minte un sinistru.....

Adicatelea pusca e pentru mine ca pe tine te ia oricum. Ma gandesc ca daca indrazneste sa nu te ia ii pui tu pusca la tampla:))) Totusi ,spune-i ca eu prefer sa mor cu ochii la cer:P asa ca nu trebuie sa-si faca griji ca as da buzna in buncar:))

Eu ma duc la metrou, in galerie. E destul de adanc, si Gogu sta langa metrou, la Nicolae Grigorescu.
Zice, dar nu are nevoie de buncar; ne intalnim si bem o bere la Titan, ca vin de la Iancului, catinel.

N-ai inteles ca in afara familiei nu ia pe nimeni ? Si chiar daca as fi inclusa pe " Lista lui Gogu " :P nicio sansa sa ajung la timp la buncar....

Deci tu ramai pe balcon tot cu ochii la cer:))) Si eu care banuiam ca-i esti mama sau sora:P

Numai sa nu cada balconul,ca nici masa de tenis nu mai este ....referitor la banuielile tale...departe de adevar ,ca cerul de pamant.

Lasa-l incolo de balcon ,acu sa si cada ,nu destul ti-a adus necazuri? Eu doar am presupus ,binenteles ca exista si varianta sotie,dar cred ca ai sa zici pas,asa ca esti...anuk:P

Pai incercarea moarte n-are.A mai ramas fiica , dar cred ca ai sa razi si mai tare:)))

Eu va spun noapte buna si odihnitoare.

Cu siguranta ma minunez de unde atat fantezie .....gata, imi ajunge pt astazi, noapte buna ,pe maine.

anuk said:
Cred ca a fost cutremur in Vrancea, era Zooks on :P

Noapte buna !! Pe maine in pace si liniste .

Zooks, mai sta online si daca nu sunt cutremure, chiar daca nu mai am timp sa postez in mai multe parti.
Mai sunt momente si cand uit sa ma deloghez.
O seara frumoasa tuturor!

949096fb465.jpg

Back