• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Pai ce te opreste sa mergi zilnic la sala cu efort moderat?
Si pt bazin este solutie,costum de baie intreg .
Doar sa vrei,si gasesti solutii sa nu fii singura.

anuk said:
Pai ce te opreste sa mergi zilnic la sala cu efort moderat?
Si pt bazin este solutie,costum de baie intreg .
Doar sa vrei,si gasesti solutii sa nu fii singura.

Sa nu stric topicul lui OLD, raspund aici:

"Singuratatea nu inseamna sa nu fii inconjurat(a) de oameni, ci sa nu fii inconjurat(a) de oameni carora sa le poti impartasi existenta..."

Referitor la costumul intreg, dupa ce ca-s slaba...as arata ca o pudica, sau cum naiba...
...In timp ce la mare nici sutienul nu se mai poarta...

La sala... faci cat vrei, obosesc imediat; bani aruncati degeaba.

ploaia12530e.jpg

anuk said:
Sarah, la modul sincer cred ca ai o preblema , nu poti obliga pe nimeni sa faca cum vrei tu si simta cum ai vrea tu , din ce ai postat tu, am ineles ca ai avut probleme si in alte colective nu numai la noi.Poate ca ar trebui sa te priveti in oglinda si analizezi daca toata lumea din jurul tau te dusmaneste si-ti este potrivnica si tu, doar tu ai dreptate. De ex eu, ti-am facut observatii cand nu era ok si te-am apreciat cand mi-aI placut, pt ce sa-ti sterg aprecierea ? Doar pt te-ai suparat ca ....pe sat ? Te comporti ca un copil care-si aduna jucariile si pleaca daca s-a suparat,e timpul sa te maturizezi. Nu-ti cere nimeni sa duci dovezi pt afirmatiile tale ,stai linistiita.

Desigur, badarani sunt peste tot.
Chiar trebuie(a) sa-i suport?

Iata de ce nu doresc punctul:

" A primi un favor inseamna a-ti vinde libertatea."

victor said:
legea nr 0 , ai masa esti rotund!

*trade mark

Si daca ai o masa rotunda, inseamna ca ai prieteni!

Punctele de rating pentru anumite postari nu sunt favor. Daca le interpretezi asa, e problema ta, nu a celor care au apreciat anumite lucruri. Este incorect fata de ceilalti. Lasa-ne libertatea sa punctam cate un user cand consideram ca merita. Acelasi sistem exista si pe forumul cutremur.net, si nimeni nu se plange ca ratingurile ar reprezenta nu stiu ce favoruri.

O sa plec intr-o mini-excursie, am nevoie de relaxare, desi nu va fi.
Ma obosesc plimbarile cu masina in ultimul hal.
Poate mai dai un url cu forumul acela, desi ar fi bine sa pastrez distanta.
As vrea sa citesc si pe acel forum cand ma intorc. Mi se ia si ma intorc repede, nu fac purici pe acolo.
Daca o sa ma inregistrez vei sti, as pune nick andutza, nu ar fi un secret.
Vei avea astfel posibilitatea sa nu dai accept. La ce bun sa...nu?
Dar as pune conditia sa-mi promiti ca ma tii cu rating zero. Ce spui?
Nici nu am intrat si au aparut probleme...

Cineva care vrea sa se inregistreze pe un forum nu pune conditii moderatorului. Nicaieri la nici un forum nu e asa. Calitatea de membru al unui forum implica insa si drepturi, dar si obligatii la respectarea unor reguli. Iar adminii au dreptul, la randul lor, sa stabileasca ce reguli cred de cuviinta. Daca ti se pare ca regulile stabilite de detinatorii forumului sunt inacceptabile, atunci asta e, nu te obliga nimeni sa te inregistrezi pe cutare si cutare forum.

Sarrah said:
O sa plec intr-o mini-excursie, am nevoie de relaxare, desi nu va fi.
Ma obosesc plimbarile cu masina in ultimul hal.
Poate mai dai un url cu forumul acela, desi ar fi bine sa pastrez distanta.
As vrea sa citesc si pe acel forum cand ma intorc. Mi se ia si ma intorc repede, nu fac purici pe acolo.
Daca o sa ma inregistrez vei sti, as pune nick andutza, nu ar fi un secret.
Vei avea astfel posibilitatea sa nu dai accept. La ce bun sa...nu?
Dar as pune conditia sa-mi promiti ca ma tii cu rating zero. Ce spui?
Nici nu am intrat si au aparut probleme...

" Nici nu am intrat si au aparut probleme..." pai singura -ti creezi probleme chiar inainte de a intra precum bine recunosti ()

Nu userii fac regulile unui forum, ar trebui sa citesca regulamentul, daca le place se inscriu ,daca nu....nu , simplu ca buna ziua. E o chestiune de logica si de bun simtz.

Geox, cam ai dreptate. In principiu ar trebui "sa negociez" cu userul ce ofera punctul.
Ar fi nedrept pentru acel user sa dea punct iar adminul sa-l ia (la intelegere cu mine)
Nu accept, dar vreau sa citesc, da un url te rog mult!
Chestia referitoare la cutremure incepe sa devina foarte interesanta prin legaturile cu gravitatia, magnetismul, ciclurile solare.
Vreau sa vad ce ai strans interesant acolo, multumesc!
Deci nu ma loghez, ai scapat de o belea.

Nu stiu unde trebuie deschis topic referitor la inelele de logodna.
Ma intereseaza daca pot fi schimbate si ce se intampla cu ele dupa casatorie.

Da, imi fac singura probleme inca inainte de a pleca la drum...
Chiar si acum, as putea pleca intr-o minivacanta cu...un baiat (:sad:) )dar o las balta...(ma duc, dar singura)
Ei, si acolo pot gasi, ca ma mananca sa joc ping-pong pana dimineatza...si, daca ma simt bine, mai stau.
Dar, in aceeasi masura, fiind din start "drum infundat" mai bine as lasa-o balta...
Nu ar fi probleme, doar ca m-as complica inutil. Nu (i)-as lasa mai mult de o adresa de mail.
Inoperationala de la primul calculator ce gasesc in cale, dupa aceea.
Deasemeni, ar fi o fata din Brasov, de pe site....dar trei...deja am fi prea multe...

Nu vad preturi si, daca nu avem bani acum, le mai putem schimba?
Avem doar 2000 euro, probabil prea putin...
http://www.chrisploof.com/galleries/meteorite/

Buna dimineata.
Cred ca ai vazut ca punctele de rating (care se dau de regula pentru anumite postari sau atitudini, dupa cum considera cel care le da) pot fi pozitive sau negative. Punctele pozitive nu inseamna ca iti face cineva un favor, dupa cum cele negative nu inseamna nici ca te prigoneste cineva. Asa e sistemul in softul asta de forum, prevede posibilitatea de a da ratinguri userilor. Daca oamenii vor sa o foloseasca, asta e acum. Cand intri intr-un spatiu, sa-i zicem, public, asa cum e si cel al unui forum, trebuie sa te astepti sa primesti si ratinguri de la cei care doresc sa o faca. Nimic nou. Deci punctul nu "ofera" nimic. De acord ca pot fi si subiectivisme, tocmai pentru ca tine de perspectiva celui care le da. Dar nu pot fi aratati cu degetul oamenii pentru asta.
Forumul cutremur.net este usor de gasit. Portalul ca atare e simplu, nu e nici o filozofie in asta. Iar forumul e accesibil din portalul de stiri seismice. Insa, repet, nu poti sa imi conditionezi mie inregistrarea pe forum de nu stiu ce chestii. Ti-am mai spus asta, am mai discutat aici. Cine intra pe forum accepta implicit niste reguli minimale, stabilite nu de mine, ci de grupul de admini, pentru ca, la fel ca si la alte forumuri, suntem o echipa. Deci nu persoana mea fixeaza cutare reguli, ci mai multi oameni o fac.

OK. Geox, am inteles.
Daca voi strange suficiente materiale si daca aduc cu adevarat un plus, te anunt si iti spun dinainte cu ce nick ma loghez, sa nu fie probleme.
Cu timpul, poate altfel voi vedea lucrurile. Deja, de aseara si pana acum...mi-am schimbat planurile de 1000 de ori...De-as putea sa scriu la cate m-am gandit...
Poate plimbarea imi va face bine; dar nu e bine nici sa fiu bine, ca-mi iau nasul la purtare...

Daca n-ar fi preluate din proba scrisa de la examenul de Bacalaureat din 2014,ar fi f distractive.

"O secventa temporala este cand omul se uita la ceas. Daca se uita la o harta era o secventa spatiala si daca punea o muzica era o secventa auditiva"

"Rolul cratimei e sa arate mai frumos pe hartie expresia. Daca era sa scriem "sin semne", era prea inghesuit"

() "Rolul interogatiilor retorice e sa-ti raspunda cineva cand nu stii unele lucruri. Doar ca nu te aude nimeni, intrebarea e doar de design. "

"Laitmotivul operei lui Arghezi este copilaria, cu veselie si jocuri. Jocuri in poienite, ca pe vremea lui, nu online, ca acum. "

"Propozitie cu expresia os: Cand i-am zis ca imi trebuie mai multi bani de buzunar, tata mi-a spus ca ofticosu roade osu."

Back