• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata! Ploua...imi da o strare asa...de somnolenta ,chiar daca abia a trecut noaptea.Mai. am asa o bafta...mi-a lasat fiica mea pisica de data asta si atata a topait ...valeu ...culmea e ca si matza tot pe mine a preferat sa doarma....:)))
Multam Old pentru cafea...si de la mine una pentru toata lumea ,ca sa nu ma mai faca anuk chitroasa:P.Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit!
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/cafeaua-de-sambata-2?ref=viewfile_sidebar

Caldera, la inserare. In centru se vede insula Nea Kameni, pe care se afla vulcanul actual activ inca, desi este adormit. Ultima eruptie dateaza din anul 1950 (evident, nu de anvergura celei din anul 1450 i.H.) care a distrus vechea insula mare, de fapt.

Attachments

• P1040219mic.jpg
    P1040219mic.jpg
    245 KB · Views: 4
N-ai un frison cand te gandesti ca Pamantul este imprevizibil,ceva de genul "Drobului de sare ".... :P Cat priveste maretia, no comment .

Nu sunt paranoic, e vacanta mea si ar fi penibil sa ma gandesc la belele. Oricum zona e intens monitorizata, nu e nici o activitate seismica, nici nu se observa deformatii crustale, iar emisiile gazoase sunt in ritm normal. Pamantul "rasufla", dar nu urla.
Sigur ca apocalipticii, adeptii hodorogului stim noi care, toata ziua-buna ziua viseaza dezastre. Cert e ca bosorogul vibrator oricum nu va prinde un cutremur mare la noi. Eu nu sunt ca ei, evident. :p

Maine chiar merg intr-o excursie care include si insulita Nea Kameni, urcam si la crater. :)

Chiar acum fac o noua excursie la Super Nany.
Mi s-a cam luat de plimbare, e frumos dar istovitor.
Sa mai ai si curaj sa zbori cu parapanta sau macar pe tiroliene...
Or fi perne sa te legene sa adormi? Oare as dormi mai bine leganata? Ma indoiesc, tot pastilele-s la baza. Obosita, dar tot iau. Noapte buna!

GeoX said:
Maine chiar merg intr-o excursie care include si insulita Nea Kameni, urcam si la crater. :)

Daca eu as merge acolo cu siguranta mi-as inchipui grozavia care a fost candva,asa s-a intamplat cand am intrat la Colosseum,parca auzeam voci,pasi alergand......vedeam cu ochii mintii luptele dun arena..... tu probabil esti mai prozaic, vezi doar partea strict stiintifica,desi .....sunt convinsa ca ai o doza buna de sensibilitate si peisajele superbe iti merg la inima.

Corect, dar ceea ce am vrut sa spun e ca nu voi sta sa ma gandesc ca daca explodeaza acum vulcanul si alte chestii de genul asta. Da, ma gandesc la ce a fost in 1450-1500 i.H., dar nu ca s-ar intampla maine. Adica, e totusi o perioada in care sa ma simt bine, sa admir maretia naturii, da, macar acum. :p

Sa ne aduci poze sa ne bucuram si noi , vacanta placuta in continuare.

Multumesc. Pentru excursia la vulcan ni s-a recomandat sa avem haine de culoare inchisa, dar subtiri, pantofi sport usori dar rezistenti...e teren mai accidentat pe alocuri, iar unele pietre sunt mai fierbinti asa. :D Si sa avem grija la echipamentele de monitorizare.

Te cam invidiez :P O ocazie unica as zice . Pantaloni (nu sintetitici) rezistentai la fierbinte ,banuiesc,dar de ce haine de culoare inchisa? care-i ratiunea ?

Si pentru caldura, fiindca o sa fie soare puternic, dar si pentru a nu se vedea eventuala murdarie de la rocile vulcanice si emisiile sulfuroase, cred.

Azi este Sf. Ilie Tesviteanul!
SfIliea739b.jpg

Buna dimineata!
E ziua unei prietene a "mamei", se logodeste azi.
Am sfatuit-o...sa nu faca pasul, desi e trecuta binisor de 30 de ani.

Nu inelul de logodna "te tine", simt ca nu e din toata inima.
Poate la varsta asta e altfel, probabil ca nu-ti mai pierzi capul.

Ambitioasa e, dar n-a avut noroc in dragoste. E o tipa destul de delicata, insa m-a surprins cand mi-a spus ca...are permis pentru camioane! Mi-a spus:"Cand ma voi supara, ma angajez pe TIR!"
Sunt "in relatii bune" cu barbatii cloegelor "mamei" sau prietenelor din anturaj, insa in cazul de fata ceva imi spune ca nu e OK.

Unii insa...cat de badaran poti fi, sa care sotia sacose grele si tu sa mergi alaturi de ea, vorbind la tel. mobil?
L-am intrebat:''De ce nu duci tu sacosele?"
Raspuns: "Sunt greutatile vietii..."

Eu ii dadeam cu ele in cap!

GeoX said:
Caldera, la inserare. In centru se vede insula Nea Kameni, pe care se afla vulcanul actual activ inca, desi este adormit. Ultima eruptie dateaza din anul 1950 (evident, nu de anvergura celei din anul 1450 i.H.) care a distrus vechea insula mare, de fapt.

Ce frumusete! Ce bine ti-o fi...

anuk said:
Te cam invidiez :P O ocazie unica as zice . Pantaloni (nu sintetitici) rezistentai la fierbinte ,banuiesc,dar de ce haine de culoare inchisa? care-i ratiunea ?

Adicatelea daca-s sintetici pot lua foc?:)))

Back