Sarrah,ai incercat sa muncesti ,sau sa faci un efort fizic intens astfel incat sa adormi de oboseala si sa nu mai fii nevoita sa iei pastile?
Mai, ca tot bantui eu pe net prin diverse locuri ,sa va spun ceva ce m-a amuzat la culme.Cred ca am vazut un user care si-a facut mai multe conturi si dialogheaza el cu el

))) .Sigur,am mai vazut asta si la altcineva si inainte in acelasi loc virtual,dar asta din urma e haios rau

))Primul doar incerca asa numita imbarligatura ...mare e gradina internetului

)) Voi cum vedeti notiunea de clonarein virtual? Chiar daca aceasta clonare e facuta de pe locuri diferite ?E adevarat ca unii oricat ar incerca sa para altcineva nu reusesc nici macar clonati

)) Unii chiar au dat nas in nas cu mine facandu-ma troll (notiune total necunoscuta mie

,adica si-a pastrat linia de abordare vizavi de mine orinde ne-am afla amandoi,dar ...nu stiu care o fi troll dintre noi doi...Na, acum va spun si eu asa niste pareri virtuale,nimic altceva

Sa va mai spun ca unii vor sa imi arate ce fiinte superioare sunt ei? Ioi,mama mea...recunosc ca eu rad de mor...sunt asa de infantili

))) nu ca eu n-as fi ,dar cand vad altul mai infantil ca mine imi creste inima

)) Unii ma fac strabunica,nebuna,etc...ceva...ce n-a vazut Parisul

))