• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Bine v-am regasit!
Am fost internat 3 zile in Bucuresti pentru un control in urma operatiei, totul este OK!
Citostaticele si-au facut datoria cu brio, am fost programat la alt control peste 3 luni!
Intre timp, de teama proliferarii, voi face niste RMN_uri si CT_uri!
Asta ca sa stau linistit si eu si voi!

Buna dimineata !!

Old DG said:
Bine v-am regasit!
Am fost internat 3 zile in Bucuresti pentru un control in urma operatiei, totul este OK!
Citostaticele si-au facut datoria cu brio, am fost programat la alt control peste 3 luni!
Intre timp, de teama proliferarii, voi face niste RMN_uri si CT_uri!
Asta ca sa stau linistit si eu si voi!

Totul e bine cand se termina cu bine. Multumim de vesti bune si sanatate in continuare .

Merci Anuk!
M-a sunat Gogu cand eram in spital, nu stia unde am disparut!

Merci, degetica!
Am spirit de luptator in mine, dar ce vezi la oncologie te cam deprima!

Si o melodie .

Old DG said:
Merci, degetica!
Am spirit de luptator in mine, dar ce vezi la oncologie te cam deprima!

Asa e Old,oncologia e...dar nu trebuie sa te lasi invins de ce vezi acolo...Faptul ca a dat rezultate chimioterapia e un lucru bun,deci...capul sus, Dumnezeu e langa tine.

anuk said:
Scuzati, babele si mosii nu au somn, devreme se culca galinaceele :P

degetica said:
Cunosc orasul binisor.

Dezvolta ....

Ba sa scuzati dumneavoastra ,doamna ,ca mosii si babele se culca odata cu gainile si se trezesc devreme de tot ,sau si mai rau se trezesc in toiul noptii ca nu mai au somn si incep sa bantuie prin casa:)))

Pai nu e cine stie ce de dezvoltat .Am avut rude pe acolo si ii mai vizitam din cand in cand.Acum nici ei nu mai sunt pe acolo,nici eu nu ma mai plimb prin tara.

vinericc4f6.jpg

Ma simt epuizata, stoarsa de ganduri.
Pregatesc masa de seara si...la somn.
Ah...maine trebuia sa plec sa montez camera de supraveghere, insa nu a mai zis nimeni nimic.
Prea mult nu ma pot baza pe nimeni. Daca nu insist, tacere. Poate ma vor suna maine, i-am lasat sa vad ce au de gand...

Buna dimineatat!!

Sarah, pune-ti regulile de mai sus pe perete ca se citesti zilnic de cat mai multe ori pana-ti intra in cap :P si -ai sa vezi ca altfel ai sa vezi lucrurile.

O sa plecam sa instalam camera video. Daca o sa fiu bine dispusa o sa prelungim plimbarea pana spre mijlocul saptamanii viitoare.
Abia o sa am timp sa vad cum va fi vremea, apoi pregatiri.
Imaginea promisa, sa-mi gasesc linistea:

DSC07797_zps4b56236c.jpg

Sarrah said:
O sa plecam sa instalam camera video. Daca o sa fiu bine dispusa o sa prelungim plimbarea pana spre mijlocul saptamanii viitoare.
Abia o sa am timp sa vad cum va fi vremea, apoi pregatiri.
Imaginea promisa, sa-mi gasesc linistea:

DSC07797_zps4b56236c.jpg

Ce inseamna acel 04 de pe ecran?
Oricum chestia cu banii mi se pare ciudata... Dupa mine banii acestia nu au nici o relevanta fata de ce doresti tu legat de sentimente, de copil etc

Back