• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Daca nu v-ati uitat asta noapte pe cer , o puteti face in noaptea asta ,13 august pteste varful "ploii de meteoriti , renumitele Perseidele .

Buna dimineata !! Fiecare cu munca lui ,eu plec la sala :P pana nu-i aerul irespirabil.

Oameni buni, cum a fost pe voi ? Greu de suportat asa-i ? La mine adie un vanticel oleaca mai racoros .

Cald, dar se putea si mai si. In vara lui 2000 am avut 42 de grade la umbra in Bucuresti, cu 30 de grade in casa in sufragerie (camera spre sud).

Eu de cateva zile am in casa 29/ 30 de grade :D: cu toate geamurile deschise pt a se face curent.

anuk said:
Eu de cateva zile am in casa 29/ 30 de grade :D: cu toate geamurile deschise pt a se face curent.

Degeaba deschizi fereastra cand sunt afara 35 de grade,alea iti vor intra si in casa.O solutie de a fi mai racoare in casa este sa-ti pui la geam folie de staniol pt a reflecta caldura razelor solare in perioada cat bat in geamul tau.Si bine inteles cat mai sumar imbracata.

A dat cel de sus sa fie temperaturi "omenesti ''
Noapte buna !!

adormirea_maicii_domnului1de46.jpg

sunt ok, nu pot scrie mult, e minunat aici.
am fost la coloane, superb!
suntem cazate la camping, cort.
nici nu se putea mai potrivit. si asa si asa, sau...nici asa,nici asa.
pentru acomodare, superb! sa nu mai zic ca nu exisata Dumnezeu!
Vor fi destule de povestit, acum mergem la pesteri.
Intru greu, ca intru pe furis, intelegeti...

Sarrah, ma bucur ca esti bine ,ca esti fericita si stiu ca nu ai sa fii de acord cu ce spun acum ,dar vezi cum Dumnezeu lasa fiecaruia iarba lui pe pamant si bucatica lui de Rai?

anuk said:
Parca-i oleaca mai bine , mai adie vantul.....

Poate la tine ,ca la mine e sauna.

Back