• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

18 grade . De la f cald la rece, cum sa reactioneze bietul organism ?!?

Noapte buna !

Suntem ok, dar am luat o sapuneala buna de la verisoara mare.
Doar ca nu a dat cu noi de pamant.
Aici a fost vreme ok, am fost si pe Aran, o sa cautam un loc linistit doar pentru noi.

degetica said:
Sarrah, ma bucur ca esti bine ,ca esti fericita si stiu ca nu ai sa fii de acord cu ce spun acum ,dar vezi cum Dumnezeu lasa fiecaruia iarba lui pe pamant si bucatica lui de Rai?

anuk said:
Parca-i oleaca mai bine , mai adie vantul.....

Poate la tine ,ca la mine e sauna.

Greu o sa mai intru, o sa fim doar noi doua, nu pot sta nici verisoarele sa ne serveasca la infinit.
Da, m-a ajutat Dumnezeu exact cand am fost la ananghie.
Si, inca nu o cunosc! Nu am putut vorbi doar noi, numai noi.
Asa in soapta...Dar, asa a fost mai bine, altfel cred ca se ducea naibii romantismul. Si, mai ales noi, am avut mare nevoie.
Cred ca e ceva unic in viata, nu am cuvinte....
Imi e dor si de voi!!!

saptamana69633.jpg

Buna dimineata !! O zi si o saptamana buna !!

Sarrah said:
Suntem ok, dar am luat o sapuneala buna de la verisoara mare.
Doar ca nu a dat cu noi de pamant.
Aici a fost vreme ok, am fost si pe Aran, o sa cautam un loc linistit doar pentru noi.

degetica said:
Sarrah, ma bucur ca esti bine ,ca esti fericita si stiu ca nu ai sa fii de acord cu ce spun acum ,dar vezi cum Dumnezeu lasa fiecaruia iarba lui pe pamant si bucatica lui de Rai?

anuk said:
Parca-i oleaca mai bine , mai adie vantul.....

Poate la tine ,ca la mine e sauna.

Greu o sa mai intru, o sa fim doar noi doua, nu pot sta nici verisoarele sa ne serveasca la infinit.
Da, m-a ajutat Dumnezeu exact cand am fost la ananghie.
Si, inca nu o cunosc! Nu am putut vorbi doar noi, numai noi.
Asa in soapta...Dar, asa a fost mai bine, altfel cred ca se ducea naibii romantismul. Si, mai ales noi, am avut mare nevoie.
Cred ca e ceva unic in viata, nu am cuvinte....
Imi e dor si de voi!!!

In sfarsit, te vad mutumita si fericita ,ma bucur pt tine ..

Ne puteam noi inchipui mai acum ceva vreme o Sarrah fericita?Si care mai si zice ca Dumnezeu exista.He,he....mare lucru:)))) Sa fii iubita ,Sarrah si sa ne aduci pozici de pe unde colinzi.

Buna dimineata !! Eheii ! Unii sunt deja satui de treaba :P

Buna dimineata. La treaba, cine se scoala de dimineata are spor toata ziua! :p

Buna dimineata !!

" Cine se scoală mai de dimineaţă, se scobeşte în dinţi, cine se scoală mai târziu, se scarpină în cap."

Cine se scoala de dimineata profita mai mult de racoarea diminetii si isi poate face treburile mai bine! :p La treaba! :p :p

Cel bogat e întrecut de cel care se scoală de dimineaţă. :P

Cine se scoala de dimineata ajunge primul la destinatie! :p

Nu-i suficient doar sa te scoli de dimineata, trebuie sa te si apuci de treaba :p asa ca va pup si plec la sala :P. Ne vedem mai tarziu .

Back