• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Adi, ia spune, cum gasesti Romania, fata de Italia asa ? Preferi Italia sau Romania ? :)

:D: De la primii pasi ,sau cum treci vama ,simti diferentele ....

Mda. Cum am fost eu cand am revenit in tara dupa stagiul din Olanda din 2002.Sau, mai nou, cand revin de pe la conferinte, si mai ales dupa o sedere mai lunga de 4 zile, cum a fost cazul Belgia iulie 2005, Las Vegas iulie 2013 ori Santorini iulie 2014.

Stiu, nu am mai vazut-o online cam demult, ca si pe altii de altfel.

M-am culcat. Doar promisiuni, si miroase crunt vopseaua proaspata. Imi curge nasul can la balamuc. Cica vine maine la pranz. Parca nu as plati dar la cat m-au intarziat. Si maine se anunta vant, aici minim 70 la ora va fi...
Poimaine tot vant si in mirosul asta devin aurolaca...

Daca deschid geamul mai tare stranut. Numesc asta ca nu vrea dumnezeu.
Nu prea inteleg de ce , ce e rau.

Amalgam , promisiuni, vopsea vant,iar vopsea......cine sa mai inteleaga ce vrei sa transmiti.....

Da, greu de urmarit, amesteca lucrurile si da multa confuzie. Asta e, trebuie sa o spun.

Noapte buna si linistita la toata lumea, sa nu va dati hutza ca ajungeti pe lampa...stie el cine, ce si cum. :p Si vedeti sa nu va ia pe sus ciclonul mediteranean. :p :p :D >:)>:):devil::devil:

Noapte buna si linistita !!

Cat priveste ciclonul.....

Au renovat intreaga casa, de aceea ultima data am amanat instalarea camerei ca era maare deranj.
Acum miroase a vopsea proaspat data si sunt racita si stranut si imi curge nasul incat am de ales intre a suporta mirosul cu geamul inchis, a sta in curent cu geamul deschis sau... a pleca...
Apoi chiar in postarea ta Anuk am citit avertizarea de vant pana LA 70 LA ora...
Si, cineva va trebui sa se urce pe casa sa monteze camera pe pilon in varful lui pe vant. Indiferenti
Uite ca-s indaratnici si parca indiferenti si au zis ieri ca ramane pe azi desi ieri a fost vremea dulce.
Am promis bani dar uite ca nu a avut efect de sensibilizare.
Ma chinui in mirosul de vopsea, atat de mult imi doresc camera. Stau si maine iar daca nu se poate ma resemnez. Mentionez ca am platit netul, am contractul LA zi, deasemeni am tot echipamentul sigil at, nou. Nu credeam ca va fi atat de dificil, rar ma ambitionez atat pentru ceva.
Asta am vrut sa spun.

Buna dimineata. Din nou la treaba. Si...cine se scoala de dimineata isi aranjeaza eficient treburile la servici, inca de la prima ora. :p B-)B-)B-)

In Bucuresti sunt ceva nori, dar mai semnificativ e vantul.

Aici, nici macar nu adie vantul,cel putin la ora asta.

Ei, nu sufla prea tare, deocamdata, dar e ceva oricum, fata de calmul anterior. Deocamdata asta e singurul fenomen mai notabil asa.

Back