• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ne-am simtit grozav, chiar daca nu a durat prea mult. Nu e vorba de cine stie ce sindrofie sofisticata, dar ceva vesel oricum. :D

Noapte buna,pe maine in pace si liniste!!

La multi ani ,Geo !!!! Inca e ziua ta :P

Multumeeesc. Da, ca urmatoarea e...peste 1 an! :D

Nu, urmatoarea e a mea, pe 15.

Luna se vede pe geam spre sud~vest dar si fulgera in partea aceea in departare, in noapte spre Bucuresti.
Dar frontul are structura complexa se deplaseaza lent spre est desi norii se duc spre nord_vest.

M_am schimbat de pijamalele ude, am facut dus si mi_e somn dar privelistea spre sud_vest e minunata, de pastel.
De la caderea serii vantul a amutit.
In ce o priveste pe EA, de aici simt diferit, simt ingrijorare, viitorul apasa mai greu vazut din acest loc.
Deocamdata corabia vietii merge cu viteza timpului inainte. La carma suntem impreuna.
Nu fac derogare de la responsabilitate, in mare masura eu mi_am asumat mai multi pana acum.
Probabil niciodata nu va trebui sa vina pe aici si acum inteleg mai bine ca nu mai am ce cauta la parintii ei.
E un loc incomod, rascolitor.

Sunt mult mai bine, raceala parca a cedat. Transpir insa in plapuma si trebuie sa ma schimb des.
Vantul s_a inviorat iarasi si de acum Frank va tinde sa o distruga pe Angelika.
Presiunea va creste dar vantul va bate si azi din nord_eest
Urmatorul ciclon mai important (Mediterranean) asteptat pe 19.

Buna dimineata.
Sarrah, eu m-am referit la a mea. :p Urmatoarea petrecere de zi de nastere, am vrut sa spun. Asa, sunt destui septembristi, chiar si seful meu e pe 6. :)
In alta ordine de idei: cine se scoala de dimineata prinde ploaia la maxim. :D

Buna dimineata !! Nici nu ploua ,nici nu bate vantul.

Ma refeream la noi, forumistii, Geox.
Inteleg ca nu esti casatorit si ca ai 35 de ani. Multi inainte cu sanatate si fericire!
Vezi, eu intellect si asa diferenta dintre barbati si femei, prin faptul ca femeile in general vorbind vor relatii stabile pe cand barbatii nu sunt asa presati si se gandesc la inceput la aventuri
Mie daca imi statea gandul la aventuri, cum sunt singura...nu scria degetica sf cu litere mici...

Dar nu cred ca sunt eu in masura sa judec barbatii. Fiecare e responsabil cum isi gestioneaza viata.
Cand vad cupluri stabile mi se pare ceva firesc, insa cand vad adolescentii indragostiti simt neliniste, vad posibilitatea unui fals, a unei pacaleli...
Neincrederea. Sper sa mearga ceea ce am inceput si sa imi consolidez linistea interioara.
Pana la urma conteaza sanatatea din toate punctele de vedere si fiecare isi rezolva problemele cum simte, cum crede de cuviinta.
Multa sanatate si tie si la multi Anil!:-)

Varsta la care se pun pirostriile a cam crescut, la noi, nu doar din considerente pur subiective, care tin mai mult de persoanele implicate, dar si din aspecte obiective, in special economice si de alta natura. Nivelul de viata in Romania este cel care e, nu toata lumea e mahar cu de toate, asa ca...

Pai e o vorba ca daca ai bani nu ai parte si de dragoste adevarata.
Vad insa si reversul, adica asa cum ne zbatem sa avem bani ne putem zbate si pentru dragoste,insa unii simt din plin o bariera sau alta.

Foamea nu incurajeaza oricum intemeierea sau mentinerea unei familii. Cand te da afara din casa pentru ca nu iti poti plati intretinerea, poti sa ai dragoste adevarata pana la cer...degeaba. Plus ca intretinerea unui copil e si ea costisitoare. Daca nu ai niste venituri rezonabile, nu poti face nimic. Si nu ma refer la venituri de parlamentar sau de ministru, dar totusi la ceva decent, in care intretinerea si mancarea, plus alte cheltuieli (transport, telefon, alte utilitati) sa nu iti consume peste jumatate din veniturile lunare. Iar cand ai si rate la banca, e si mai dificil.
N-ai bani si ai dragoste adevarata. Si copilul care vine cu ce il intretii ? Incepi sa furi sau/si sa dai in cap in stanga si-n dreapta ? Eu, e drept, as da in capatani la parlamentari si ministri, pana le-ar iesi tot ce au.

Evident, si filipinezului i-as da in cap. :p Merita cu varf si indesat.

Geo, n-ai sesizat ca in mare masura cei fara bani au o liota de copii. E drept ca cei cu studii au alte prioritati, pun cariera pe prim plan....

Sarrah, dragoste adolescentina e cea mai frumoasa, cand vezi adolescenti tinandu-se de mana,parca vezi fiorii dragostei trecand ca un fluid de la unu la altul.

Stiu asta, dar...eu nu sunt ca aia. Stiu despre cine e vorba, in general. Insa nu cred ca daca ai un nivel de viata mai decent (nu ca maharii locali si centrali, fireste, sau ca diversi business-meni) inseamna ca nu poti avea parte si de dragoste adevarata. Daca unii vor sa traiasca de azi pe maine cu ce gasesc prin gunoaie, din cersit sau din ciordit, nu e si cazul meu.

Nici n-am spus asta .Vorbeam in general despre intemeierea familiei cu tot ce implica asta. Da, este frica de a nu face fatza , dar asa cum spuneam ordinea prioritatilor este diferita .La cei cu venituri f mari,nu exista frica existentiala dar cati dintre e au multi copii ?

@Anuk, sa stii ca am simtit si noi. Mai ales fiind ceva interzis...Ca in public nu ne-am permis.
Si, cum chiar tu ai zis, e acelasi lucru, sau asa cred...
Cu nuanta ca in caz de esec mi-ar fi mai usor, mai ales daca ar alege un barbat.
Acum simt resemnare, o liniste se instaleaza. O relatie pe langa faptul ca e interzisa mai e si distanta.
Traim din amintiri si acelea firave si putine.
Sunt rupta de lume dar ma complac in asta. Probabil, cand ne vom revedea mai devreme sau mai tarziu, la un moment dat nu ne vom mai putea desparti. Sau, ne vom obisnui si ne vom multumi cu atat.
Macar nu ma consider singura.

Ei, sunt aia babani, lacomi si asa mai departe. Nu e cazul meu, totusi. Ceea ce am vrut sa spun este ca as vrea sa ii asigur copilului meu un nivel decent, educatie si altele, si sa invete ca nu trebuie obtinut nimic prin furat, indiferent ca e vorba de copiatul la bacalureat sau altceva.

Back