• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna seara :D :) Cei care sufera de boli in stadii terminale ar trebui sa li se permita eutanasierea ...asa nu se mai chinuie .... Anul trecut am cam luat-o si eu pe aratura ....dar mi-am revenit .... Sinuciderea nu e o solutie, mi se pare o chestie prea cruda pentru apropiatii acelei persoane

In cazuri de suferinta fizica care nu poate fi vindecata . ,desi unii asa considera.a cere eutanasierea nu-i un gest suicidal .
Adi, nu-i o solutie pt cel care se sinucide,viata trebuie traita cu bune si cu rele.

Adi, poate ca pentru cel aflat in suferinta grea pare o solutie, cu toate ca eu personal nu sunt de acord. Daca Dumnezeu ti-a dat o cruce de dus ,pai trebuie sa o duci ,insa asta nu ma transforma in acuzator sau intr-un om care n-ar intelege,pentru ca am vazut ce inseamna o suferinta crunta.
Ce nu inteleg eu e expresia ta ,,am luat-o pe aratura,,. Ce il poate determina pe un barbat tanar,in putere ,probabil ca fizic destul de sanatos,deci poate munci si se poate descurca cumva cu partea materiala a vietii,care nu cred ca nu il ajuta mintea ,deci ce il determina pe un astfel de barbat sa ajunga sa se subestimeze asa de tare incat sa o ia pe aratura sau si mai rau? Pentru ca eu cred ca un om ajuns in pragul sinuciderii este un om care nu mai are niciun respect si niciun pic de iubire pt propria-i persoana.

Noapte buna si linistita, pe maine !!

Discutabila si eutanasierea,o chestiune sensibila.

duminicad8ee4.jpg

Buna dimineata. Cam bacoviana dimineata asta...adica cenusie, plumburie, mohorata. Sper sa nu ploua totusi.

GeoX said:
Buna dimineata. Cam bacoviana dimineata asta...adica cenusie, plumburie, mohorata. Sper sa nu ploua totusi.

Abia sambata viitoare daca va ploua la capitala.

A fost "mama" la mine si era dezorientata cum nu am mai vazut-o demult.
De parca azi s-a dezmeticit...
Intelege ca o sa stau dupa EA.

Am stat de vorba ca de obicei, lucruri banale. Cum a vazut ca sunt calma, nu a inteles de ce...
I s-a parut un calm suspect, credea ca ii ascund ceva...
E adevarat ca nici eu nu ma asteptsm sa fiu acum atat de ok.

A inteles ca ne intelegem bine, in ciuda distantei.

Va urez sa aveti o seara minunata in continuate si somn usor ulterior.
Sa fiti iubiti!!

Destul de intuneric si deja e 6 # 30
Somn usor in continuare doar am luat pilula.

Back