• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

adrian_nicolae said:
o las pe ea sa explice :) ca ea a zis ca luna plina e de vina ....

Oare de cate ori a fost luna plina anul asta si au fost cutremure ? sah

In concluzie nu stiti sa explicati ce inseamna toate acele cuadraturi-mat:)))

degetica said:
adrian_nicolae said:
o las pe ea sa explice :) ca ea a zis ca luna plina e de vina ....

Oare de cate ori a fost luna plina anul asta si au fost cutremure ? sah

In concluzie nu stiti sa explicati ce inseamna toate acele cuadraturi-mat:)))

Sarrah said:
adrian_nicolae said:
daca e sa gasim vreo vina a planetelor :
Uranus-Pluton : Cuadratura
Luna-Pluton : Cuadratura

Failll...Daca la atat s-a limitat studiul tau....

eu am spus aspectele de azi ale planetelor si ea imi spune de studiu care l-am facut anul trecut :) De parca anul trecut in iunie 2013 faceam aspectele zilei din 10 septembrie 2014 :)

Pai am crezut ca ma provoci. Am tresarit de orgoliu....Sah...

Semn precursor, notam, blocarea calculatorului lui Anuk.

Noapte buna...cred ca deja joaca Doamne -Doamne sah cu noi ,asa ca ...luat-o usor ...

daca vrea Dumnezeu murim si cand mergem la cumparaturi si ne cade o caramida in cap :) Imi era dor de un zgalt :)

Mie nu.,iar pt tine Adi...pregatesc ciomagul,ca ai asa niste doruri...ciudate:)))

Sa vina doar la tine ,ca tu esti amator de zgalturi:))) Eu nu am nevoie de babe:)))))))))))))))

Adi, imi place sa discut foarte serios, uneori imi revizuiesc timpul sa elimin lucrurile inutile, timpul pierdut.
Acest forum e pe lista neagra acum.
Totul e mult mai complex decat credem.
Luna poate declansa un cutremur, dar daca e suficienta energie acumulata.
Apoi, diagramele arata un delay. Sau chiar antifaza. ...
Pacat ca nu am putut discuta, am ajuns la concluzia ca e pierdere de timp aici.

degetica said:
Ai o lista cu forumurile in doliu ,Sarrah?:)))

Nu activez decat aici. Unde am rupt- o rupta a fost.
Am zis, indiferent cine e de vina, cand ajungi la certuri pleci si gata.
Peste tot e unul mai cu mot. Dar, sa nu jignesc, am zic ca- eu impielitata si gata.

Pai zici ca pleci de doua zile si tot aici esti,asta arata ca iti cam place si nu te dai dusa:)) Ehee,Sarrah...exista o roata care se invarte....cumva... sau poate asa e in aparenta...Noapte buna si...e o vorba ce tia nu-ti place,altuia nu-i face,dar de regula acesasta vorba e incalcata cel mai des de catre cei cu liste in doliu ...

Cutremurele nu sunt probabilitati. Altfel de ce nu s-a produs un cutremur mare in perioada 2006-2011, ma rog frumos ? E tare, bagam Bayes si gata, ne iese. Nu e asa.

Imi pregatesc temeinic asta, am fost foarte atasata de voi, sa stiti, nu mi-e usor.

degetica said:
Pai zici ca pleci de doua zile si tot aici esti,asta arata ca iti cam place si nu te dai dusa:))

Am reflectat indelung asupra sinuciderii si concluzia a fost ca nu e nici lasitate nici curaj ci mai degraba neputinta. Pentru ca atunci cand infrunti moartea esti neputincios.
Ceva e mai presus de tine, de vointa ta, apoi, cum am mai zis, deja esti doborat fizic si psihic.
Lipsa somnului si alimentatia deficitara spre infometare.
Cu toata vointa, efectiv nu puteam manca ...
Fara un ajutor de specialitate si din partea cunoscutilor...
Deci, neputinta, zic eu.
Tot spunem ""Sa treci peste"". Ei bine, NU MAI POTI...
In momentul acela moartea e sfarsitul acelei suferinte cumplite ce nu iti da ragaz nicio secunda. Gandind din fotoliu, linistiti, intelegem mai greu...Durerea fizica va fi oricum mai mica...
Durerea sufleteasca e crunta, e ceva groaznic. Am cunoscut durerea fizica, atunci cand nu mai poti lesini si scapi. Insa durerea sufleteasca sa nu o cunoasca nimeni. Si trece greeeeeeuuuu.
Bine, nu e cazul acum, doar reflectam...

Noapte buna si sper sa nu mai intru.

E alegerea mea.

GeoX said:
Cutremurele nu sunt probabilitati. Altfel de ce nu s-a produs un cutremur mare in perioada 2006-2011, ma rog frumos ? E tare, bagam Bayes si gata, ne iese. Nu e asa.

Minim solar.

Chiar unul profund. Deep.

Ca ala de batu pe Kasparov, deep blue.

Asa ca nu Bayes ci Deep.

Back