• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cu cheful de viata mai subtire asa.
Desi sunt nesperat de bine, cheful de viata...

Dealtfel cu acest sentiment ramai visit and forumul comunitatii.
Sunt intalniri organizate dar nu am indraznit sa particip.
Daca ma gandesc la EA simt o mare mare bucurie.
Daca vad un cuplu de fete simt o mare tristete.
Daca ma gandesc la viitorul Nostru, EU cu EA, deasemeni, neliniste...
In comunitate nu am cum sa ma simt decat izolata.

Sa tot am chef de viata.
Sa raman singura e greu, trecutul ma apasa.
Barbatii, excluded categoric, fara drept de apel.

Nu am dormit. Plec la munte sa imi serbez ziua de nastere, singura.
Cred ca o sa fie frumos. O sa reflectez asupra a ceea ce am de facut.

cafeaea014.jpg

Buna dimineata.
Vrancea nu a dat cutremur mare atunci nu din cauza Soarelui, asta e o prostie mare de tot. Intre 2004-2010 au fost megaseismele din Sumatra (2004-2005), cutremurul din Kashmir (2005), cel din China (2008) etc. Deci Pamantul a avut multe cutremure mari atunci, da ? Asa ca tectonica e cea decisiva, nu Soarele, Luna si Venus. Tectonica globala nu a permis niste chestii, si un om rational poate vedea asta.

Soarele nu are cum sa mute cutremurul din Vrancea in Pakistan-Kashmir sau in China-Sichuan. E la mintea cocosului. Asa ca cine ignora situatia tectonica si se uita in stele...e pe o cale total gresita, oricum nefundamentata.

Degetica, inteleg ca i-ai pregatit o custura lui Adi ? Era obisnuit cu nuielusa de la F. :D

Buma dimineata! O zi buna sa aveti!
http://www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-56#ref=viewfile_sidebar

GeoX said:
Degetica, inteleg ca i-ai pregatit o custura lui Adi ? Era obisnuit cu nuielusa de la F. :D
Lui Adi? Niciodata:)

adrian_nicolae said:
Bausi gaz ? Viata trebuie traita , nu sa te sinucizi

Stai linistit ca nu se sinucide,doar...abereaza de dimineata:)))

anuk said:
Va amintiti grozavia de la 11 septembrie ?

Am vazut un film recent despre asa ceva... dar de ce intrebi?

Intrebam pt astazi este 11 Septembrie. Atunci, ca si la revolutie, am stat pe televizor fara intrerupere.

Astazi am avut o zi bun ala sala , sunt mandra de mine :P

adrian_nicolae said:
Am vazut in direct pe cnn cum intra avionul in turn si cum s-a prabusit.....
Referitor la cele intamplate atunci, am discutat zilele astea aici de sinucideri, s-a facut referire inclusiv la sinuciderile de atunci...
A nu se interpreta ca am intentia asta, am simtit nevoia sa precizez clar aici.
Cine are intentia nu o spune, iar cine spune de regula nu o face.
Concluzia mea ar fi nu curaj nici lasitate ci neputinta.
Dar, e doar o parere.

Am avut o zi buna...la somn. Tot cu S.
Gaina care canta toata noaptea, dimineata n-are ou...
apoi dimineata e ...dupa-amiaza...ca naiba.

Zi de toamna cu aspecte varatice :p am vazut lumea la plaja pe Trotus.

Mai ,toamna asta seamana ca si vreme cu cea a copilariei mele...sau poate ca sunt eu intr-un loc unde totul e mai pasnic si toamna se simte... frumos.

Eu recunosc ca toaman este anotimpul meu favorit. Caldura molcoma, legumele gustoase,nuci, alune multe fructe pe tarabe, iar serile......

Si mie tot toamna imi place...la nebunie. Cand eram adolescenta ,aveam o prietena care locuia la munte si mergeam des acolo ,iar aproape de casa ei era padurea...toamna era ceva de vis cand priveam acea padure...atatea culori ...na ca m-ai facut nostalgica:)

Toamna mai are ea si altele :p :p stim noi ce. :p :p >:)>:):devil::devil: D-alea de te salta de pe scaun sau din patut. :p Te ridica si apoi te leagana. :D

Back