• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sper sa fie asa ,ca de cate ori ai spus ca esti bine si a doua zi ai luat-o de la capat cu discutiile despre depresie...martor mi-e tot forumul:))

degetica said:
Sper sa fie asa ,ca de cate ori ai spus ca esti bine si a doua zi ai luat-o de la capat cu discutiile despre depresie...martor mi-e tot forumul:))

Asa a fost, au fost doar stari de moment.
Acum nu spun ca sunt bine, dar am convingerea ca am ajuns la o concluzie.
Am increderea ca va fi bine pe termen lung.

adrian_nicolae said:
Te iau la mine acasa sarrah

Sunt profesionisti baietii aceia Adi.
Nu ma lasam eu pe mana oricui.
Au experienta in medicina sportiva, unul din ei e casatorit, ii cunosc chiar si sotia.
Nu cred ca " o sa sara calul" desi probabil va incerca.
Sigur nu va merge dar o sa il las sa vad cat se intinde.
As fi tentata sa o aduc apoi si pe EA la o sedinta, insa...sa nu cumva sa imi dau singura foc la casa...
Apoi, poate interpreta ca o testez...Asa ca... o las balta.

Ar trebui sa ma simt bine, mi-ar placea, dar mai mult cu un barbat sigur sigur nu!
Cred ca e singura modalitate , in orice alta situatie lucrurile nu ar fi OK. pentru el.
Daca nu era si EA de acord nu era posibil.

Apoi, nu cred ca ma voi lasa de sportul asta.

Numai buna pentru citire...lectura, nu prostiile tv. In rest, s-a mai linistit lumea...deh, a obosit dupa :glounge: de dimineata. :p

Poate ca " lumea" are treaba :P de la ora 10 am cam fost in priza .

E mai tarziu, oricum. Nu ma dau in vant dupa filmele de duzina sau talk-show-urile penibile. Meci e pe la 10 fara un sfert asa...

Apropo de TV, m-am uitat la master chef aseara, dar m-a dezamagit, slab, f slab.

Nu ma dau in vant dupa alea. Mai bine o lectura serioasa...decat un tv care nu imi ofera nimic interesant la ora asta. Si nici utza nu e asa ca nu am treaba nici dincolo. :p

Master chef e slab tare . Iadul bucatarilor incepe pe antena 1 , cu juriul de la master chef de anul trecut . Au un format interesant

Fara suparare,la editiile trecute am " furat " cateva chestii utile ,pe care nu le stiam....nu ma uitam doar pt pareta de divertisment .

anuk said:
Seara de toamna ...

Cu temperaturi mici la ora asta
http://www.meteoromania.ro/anm/?lang=ro_ro

Cam asa era in Irlanda si vant si am dormit in cort.
A fost ceva memorabil, nu am cuvinte...
Nu am experienta de viata dar cred ca mai romantic nu se putea.
Cum ne-am zgribulit...

GeoX said:
Nu ma dau in vant dupa alea. Mai bine o lectura serioasa...decat un tv care nu imi ofera nimic interesant la ora asta. Si nici utza nu e asa ca nu am treaba nici dincolo. :p

Nu am mai deschis TV demuuuult.
Nici nu stiu unde e telecomanda si nici nu o caut.

Zodiacul Celor 366 de Zile
15 Septembrie

Alternanţa dintre brutalitatea în exprimare, metodele folosite, fiind adesea lipsit până şi de minimumul de respect cuvenit oponentului, şi raţiunea dominată de înţelegere şi sensibilitate, ambele stări dictate fiind de starea de moment, îi conferă întregii sale vieţi aspectul unui zigzag etern, cu suişuri rapide şi coborâşuri abrupte, domolite abia odată cu înaintarea în vârstă....

Poate chiar asa sunt...

Back