• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sarrah said:
"in tine locuiesc doi oameni.Unul pus pe neincredere,pe a nalizarea oamenilor dintr-o perspectiva eronata ,aceea ,,voi sunteti mai buni ca mine? uitati ca eu fac din voi ce vreau,, din a face din informatii instrument folosit la altceva ,si dincolo de acest om se ascunde un om cald,dornic de iubire,de caldura,un om capabil de sentimente frumoase,dar pe care primul om nu-l prea lasa sa iasa la suprafata. Te face fericita primul om din tine Sarrah,sau al doilea?"

Sa spun ca m-am impacat cu trecutul. Daca asta chiar s-a intamplat probabil voi deveni rece.
Caldura se ridica spre cineva, cine e apropiat.
Cand v-am simtit aproape ati simtit caldura.
Cand nu voi mai cauta pe nimeni in virtual, probabil am gasit in real spre cine sa revars caldura...

Asta e cea mai buna solutie.Sa fii fericita in mod real ,sa gasesti caldura si oameni in realitate.Daca ai reusit inseamna ca ai facut un pas foarte bun pt tine.

Voi aveti pe acel cineva apropiat si, probabil ca sunt vazuta altfel...
"Ce o vrea si asta?"
E un vis frumos dar indepartat sa fiu zi de zi cu cineva...
O fi minunat, desigur!

degetica said:
Sarrah said:
"in tine locuiesc doi oameni.Unul pus pe neincredere,pe a nalizarea oamenilor dintr-o perspectiva eronata ,aceea ,,voi sunteti mai buni ca mine? uitati ca eu fac din voi ce vreau,, din a face din informatii instrument folosit la altceva ,si dincolo de acest om se ascunde un om cald,dornic de iubire,de caldura,un om capabil de sentimente frumoase,dar pe care primul om nu-l prea lasa sa iasa la suprafata. Te face fericita primul om din tine Sarrah,sau al doilea?"

Sa spun ca m-am impacat cu trecutul. Daca asta chiar s-a intamplat probabil voi deveni rece.
Caldura se ridica spre cineva, cine e apropiat.
Cand v-am simtit aproape ati simtit caldura.
Cand nu voi mai cauta pe nimeni in virtual, probabil am gasit in real spre cine sa revars caldura...

Asta e cea mai buna solutie.Sa fii fericita in mod real ,sa gasesti caldura si oameni in realitate.Daca ai reusit inseamna ca ai facut un pas foarte bun pt tine.

Da, o simt mereu mai aproape.
Mai avem insa muuult pana vom fi fizic impreuna.
Faptul ca o pot pierde daca clachez m-a speriat.
Din acea sperietura am inteles ca trebuie sa fiu puternica prin orice imi sta la indemana.

Cate persoane singure sunt ....si nu se plang, au gasit echilibru si rostul in viata.

Adevarat, sunt un exemplu.
Sunt etape in viata, fiecare se resemneaza in felul lui.
Sper sa nu ajung sa ma resemnez si sper ca nu voi ramane singura.
As incerca in final si cu un barbat, numai singura sa nu raman.

Un exemplu cam schiop daca tot cauti cand pe net,cand in realitate pe cineva:)

Pai...nu prea are alte alternative pt din cate imi dau seama nu "iese in lume'' ,nu cunosti oamenii nu ai cum sa ai o pereche, doar daca intra pe fir babele pt o intalnire aranjata :P

Pe net doar cu voi am discutat.
In lume nu am iesit, asta e.
Deocamdata sunt cu EA si asa cum am cunoscut-o asa mai pot cunoaste.
Vor trece ani buni pana vom fi impreuna zi de zi, dar poate o minune va grabi lucrurile.
Asa ca momentan nu am de ce sa ma implic in alte relatii, doar o sa caut sa socializez atat cat pot.
Va iesi un mare fas dar macar voi incerca.
Momantan simt indiferenta, dar e OK.
Ceva unde ma duc parca din obligatie, o corvoada.
Probabil imi va face placere la masaj dar cu timpul.
Macar am unde iesi si macar cu instructorii aceia voi mai schimba cateva cuvinte.
In societate sunt deosebit de rece.

anuk said:
Cate persoane singure sunt ....si nu se plang, au gasit echilibru si rostul in viata.

Dintre astea se mai sinucid cand si cand.

degetica said:
Un exemplu cam schiop daca tot cauti cand pe net,cand in realitate pe cineva:)

Am vrut sa spun ca persoanele laudate due Anuk sunt un exemplu pozitiv.

Nu vad cum as intra in vorba cu altii si nu vad subiect de discutii.
Poate doar asa sa ma aflu in alt mediu.
La inot imi place, probabil mi se va dizolva pielea in apa.

() nu uita sa faci o poza cand naparlesti ca sarple......

anuk said:
() nu uita sa faci o poza cand naparlesti ca sarple......

Pai e bazin inchis, faci baie vara si iarna am pus poza aceea cu EA la bazin.
Poate de la clor...
Poate postez masa de masaj.

Nu am dreptul sa pun poze, dar iti poti imagina ca nu au pus pe oricine.
E baiat cu care am mai vorbit de boli, fost sportiv.
Zic doar de cel casatorit. Si celalalt e ok dar cred ca e zapacit complet de fete.
Si vreau sa aiba mintea limpede. Nu imi doresc complicatii.

Mainile conteaza ......
La mine in oras, la masaj, sunt doar orbi,doua femei si un barbat .

anuk said:
Mainile conteaza ......
La mine in oras, la masaj, sunt doar orbi,doua femei si un barbat .

Si la mine sunt orbi cei de la masaj...nu toti ,dar sunt cativa.Castiga si ei o paine si chiar isi fac treaba bine.

Sarrah said:
Nu am dreptul sa pun poze, dar iti poti imagina ca nu au pus pe oricine.
E baiat cu care am mai vorbit de boli, fost sportiv.
Zic doar de cel casatorit. Si celalalt e ok dar cred ca e zapacit complet de fete.
Si vreau sa aiba mintea limpede. Nu imi doresc complicatii.

Sarrah,cred ca pt un masaj e irelevant statutul civil al celui care executa aceasta operatie:)))sau nu?:)))

GeoX said:
Noapte buna la toata lumea.

Noapte buna ,GeoX!

Noapte buna ,anuk!
PFF, va culcati odata cu gainile:P

Cine se scoala de dimineata...trebuie sa se culce totusi inainte de miezul noptii. :p

Gresit:))) Eu ma trezesc in fiecare zi la 6,30 ,dar mai devreme de 23,30 nu ma ia somnul:P

Back