• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Eu ma trezesc in zilele lucratoare la ora 5:45 min dimineata...asa ca trebuie sa merg si mai devreme la culcare. :p

Crezi ca ma culc ? E "salutul" inaintea iesirii de pe forum :p

Pai conteaza statutul ca am de gand sa frecventez long time.
Si nu vreau sa se tina dupa mine.
Sa isi faca treaba si cam atatica.
Sigur ca mai schimbam o vorba doua dar casatorit fiind cred ca e mai ok decat ne.

adrian_nicolae said:
Eu nu sunt casatorit

Adi, apelez la profesionisti, cu asa ceva se ocupa, e jobul lor.
E prima data cand aud de orbi la masaj.:O De ce trebuie sa fie orb?
Ramane cu vazutul. E problema lui.

Am plecat, pana tarziu stau, imi place la sauna (ma cred in Sahara) si la bazin, la masaj o sa am emotii mari...

Este o meserie pe care o fac cu predilectie persoanele cu deficienta de vedere, se spue ca maseurii nevazatori fac un masaj mult mai bun decat cei vazatori pt ei simt foarte bine musculatura, vasele de sange, articulatiile .

Tu faci masaj medicinal,cu recomndare de la medic ?

E drept ca fac masaj si oameni fara probleme de vedere ,mai ales din ala .....special pt duduite :P

Sa fiu sincera numai de masaj nu-mi arde acum... Mi-apicat curentul.De trei zile asa fac astia de la lumina,na curentul,ia curentul,ba ieri mi-au mai oprit si apa toata ziua sa fie tacamul complet:))) Cred ca lucreaza pe undeva,da' sunt foare enervanti.Ai si tu un moment de odihna si..poc:)))

Eu as prefera ceva pentru ochi,ca azi mi-am bagat ochii printre flori si mi-a intrat una in ochi ,adica mai mult era fara floare ,iar acum ma doare nitel...Da' nu raman chioara,asa ca nu scapati demine:))

Hai sa va pun ceva muzica.Are ochiul ce are,da' urechile sunt bune:)[video=youtube]

Frumoase acordurile primului cantec, m-a uns la suflet.

Lasa ca eu am apa oprita ,astazi e ziua a treia :D: .Poate in seara asta ii da drumul.

Tara arde si baba se piaptana , cam asa s-ar traduce initiativa legislativa adoptata marți, de senatori. 1 Octombrie sa fie "Ziua Bunicilor" :P

Mda.... mi se pare ceva destul de grav.... stiti de protestele de la Pungesti ???? Cica Rusia plateste protestele.... am intrat intr-un joc care o sa ne ardem rau de tot ....

Back