• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ce post Adi? Macar sa stiu daca se merita sa deschid tv-ul ,dar...nu exista tv fara a exploata senzationalul pentru audienta...asa ca...Cine poate spune cu siguranta ca ar fi asa? Si unde ar fi logica ?

Am gasit un articol mai vechi care dezbate exact aceasta problema.Uitati-va un pic pe el si sa va uitati si la comentariile acelui articol.
http://www.ziare.com/international/rusia/axa-kiev-pungesti-trece-prin-moscova-1271904

Povestea asta cu Piungestiul ,nu s-a intamaplat anul trecut ?

Si eu ma cam mir ca acolo unde exploateaza Gazpromul nu face nimeni scandal. Nu cred ca aia de la Pungesti sunt platiti de cineva, in sensul ca nu am dovezi si eu, ca om de stiinta, ar trebui sa am ceva palpabil la mana. Aici e tampenia alor nostri, ma refer la guvernanti, evident, la cine altcineva ? Tonta & Co. Dar eu as vrea sa vad proteste viguroase si la exploatarile facute de Gazprom, destule totusi. Ce, Gazpromul nu polueaza ? Si, in general, rusii nu polueaza ? Dar de zorul cu care bulgarii se grabesc sa faca centrala nucleara de la Belene, pe tehnologie ruseasca (cea mai periculoasa oricum), in plus si intr-o zona cu potential seismic, unde exista falii cu o anumita activitate, da ? Nu vad agitatii si proteste la fel de vehemente. Ideea e ca eu nu sunt de acord cu "pentru iunii muma, iar pentru altii ciuma".

Cand o sa vad batai si proteste foarte vocale si la exploatarile facute de Gazprom, atunci da, o sa fie ok pentru mine. Sa nu imi zica mie cineva ca exploatarile Gazprom sunt ok, ca nu il cred.

Sau cumva nu trebuie sa caraim la Gazprom pentru ca ne da gazu' si daca miscam infront, ne scumpeste gazu', neh ?

Nu am probe, asa ca nu pot decat specula. Si speculatii se pot face multe, mai ales cand se da apa la moara intr-un anumit fel. Nu spun nici ca si s-ar putea dovedi, oricum rusii platesc cu bani grei si politicieni grei din vest...vezi nemtalai notorii, neh ? Schroeder, de exemplu, fost cancelar, azi pe statele de plata ale Gazprom.

E o chestie de manipulare in contextul a ce se intampla in ucraina ;) astept meciul PArtizan belgrad - totenham :) nu ma uit la meciul astrei

Despre proteste, intotdeauna s-a spus si se va mai spune ca sunt platite de unii sau de altii, nimic nou sub Soare, oricum. Imi mentin parerea, vreau sa vad proste vocale si fata de Gazprom; sau la astia ne cam tremura chilotii sa protestam, mai ales la folosirea gazului ca arma politica ? A se vedea recentele reduceri ale livrarilor de gaz catre Romania, fara nici o justificare contractuala totusi. Sa vad proteste si impotriva taierii padurilor din Harghita si Covasna de gaterele udemeristului verestoy attila. >:)>:)8-x8-x:devil::devil::devil::devil: Proteste la fel de energice si consistente, totusi.

GeoX said:
Nu am probe, asa ca nu pot decat specula. Si speculatii se pot face multe, mai ales cand se da apa la moara intr-un anumit fel. Nu spun nici ca si s-ar putea dovedi, oricum rusii platesc cu bani grei si politicieni grei din vest...vezi nemtalai notorii, neh ? Schroeder, de exemplu, fost cancelar, azi pe statele de plata ale Gazprom.

Asa este,sunt doar speculatii,speculatii facute de unii ,de altii,pe baza de zvon ,ca informatii exacte nu cred ca detin.Daca e asa ,iti dai seama ca totul s-a petrecut in spatele cortinei si acolo ramane ...Asta e lumea in care traim...si...platim ...noi astia multi si prosti ,care ne uitam la flacara aragazului care e cand mai mica,cand mai mare,in functie de jocurile politice ale celor care conduc lumea...Vai de noi...Ba uneori le facem si jocul luandu-i drept virtuosi si drepti...

O seara buna va doresc si o noapte odihnitoare!

Noapte buna si linistita la toata lumea. Sedeti binisor si nu va dati hutza. :p

O zi grea, interesanta.
Mi-am notat raspunsurile la intrebarile cheie ce i-am adresat.
Trebuie sa il cunosc foarte bine si, de vazut pe viitor daca raspunde la fel...
Maine la fel, ca va pleca pt. O perioada si trebuie sa profit de timpul pretios.
Tremur de epuizare fizica si emotionala. Si ganduri cu tona...

Buna dimineata. La treaba, nu mai leneviti. Cine se scoala de dimineata termina mai repede ce are de facut.

dimineata404ef.jpg

Atunci...la treaba! :p Eu muncesc de la 7, nu ca altii :p

Back