• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Da, dar si termin mai repede, intru in week-end mai repede ca altii. :p

anuk said:
Este o meserie pe care o fac cu predilectie persoanele cu deficienta de vedere, se spue ca maseurii nevazatori fac un masaj mult mai bun decat cei vazatori pt ei simt foarte bine musculatura, vasele de sange, articulatiile .

Tu faci masaj medicinal,cu recomndare de la medic ?

Foloseam trimitere daca mergeam in sistemul sanitar.
Asa insa doar pretext, coloana. Contra cost la club de fitness si spa.

Si ce intrebari am pregatite...dar treptat.
Are copil nou- nascut si in legatura cu asta sunt curioasa cum raspunde in barbat...
De ex, daca ar avea dubii daca e al lui ar cere test de paternitate?
Pt. mine conteaza mai mult decat enorm raspunsul.
Si altele, dar cu tact...
Bat departed, macar ma gandesc, incerc si sa aflu psihologia unui barbat ...

Iarta-ma ,dar intrebi degeaba, oamenii sunt diferiti ,au rectii diferite, nu este concludent . Tu esti in alta situatie .

Pai daca ai pebleme la coloana,nu era de preferat masaj specializat si nici nu te costa o avere ?

Buna dimineata! Mama cedinti are soarele azi de e nevoie de pluovar sa te incalzesti:)
O zi buna sa aveti,dragilor!
Cine se scoala de dimineata e satul de munca:)))
http://www.galeriafoto.com/photos/showphoto.php/photo/127788/cat/551

:)
http://liviualexa.ro/2009/11/06/fericirea-unei-dimineti-de-toamna/

Sarrah said:
anuk said:
Este o meserie pe care o fac cu predilectie persoanele cu deficienta de vedere, se spue ca maseurii nevazatori fac un masaj mult mai bun decat cei vazatori pt ei simt foarte bine musculatura, vasele de sange, articulatiile .

Tu faci masaj medicinal,cu recomndare de la medic ?

Foloseam trimitere daca mergeam in sistemul sanitar.
Asa insa doar pretext, coloana. Contra cost la club de fitness si spa.

Si ce intrebari am pregatite...dar treptat.
Are copil nou- nascut si in legatura cu asta sunt curioasa cum raspunde in barbat...
De ex, daca ar avea dubii daca e al lui ar cere test de paternitate?
Pt. mine conteaza mai mult decat enorm raspunsul.
Si altele, dar cu tact...
Bat departed, macar ma gandesc, incerc si sa aflu psihologia unui barbat ...

Sarrah, cred ca a intreba oamenii absurditati...si apoi cred ca acea intrebare nici nu merita pusa pentru ca e viata lui si el stie ce si cum,el accepta sau nu accepta ceva.Nu inteleg cu ce te-ar satisface pe tine un astfel de raspuns.Doar daca ai in vedere sa il iei de sot:))) dar asta arpresupune sa distrugi o familie,ceea ce nu ar fi prea corect.O fericire cladita pe nefericirea altcuiva nu rezista.

anuk said:
Iarta-ma ,dar intrebi degeaba, oamenii sunt diferiti ,au rectii diferite, nu este concludent . Tu esti in alta situatie .

Pai daca ai pebleme la coloana,nu era de preferat masaj specializat si nici nu te costa o avere ?

Asta in cazul in care ar dori un masaj medical si acela sigur ar ameliora probleme ei la coloana,dar poate ca s-a obisnuit sa aiba coloana asa:) si o satisface doar un masaj de relaxare:))

Cine poate sti care este substratul intrebarilor ...

anuk said:
Cine poate sti care este substratul intrebarilor ...

Noi doar speculam. Mie nu imi place ideea ca cineva sa intervina in viata altcuiva cu intrebari care nu il privesc.Nu-mi plac oamenii care fac din orice motiv de neincredere si isi baga nasul unde nu le fierbe oalaM chiar daca nu ar descoperi nimic tot urat e gestul

anuk said:
Ala cu " cine-i harnic si munceste..... " ?

Aha... are tot ce isi doreste,cine sta si leneveste are tot asa:)))))))

Dar merge asta " Cine vrea să-i mulţumească pe toţi, trebuie să se scoale foarte devreme. " Nu ?

Vad ca e rost de :glounge::glounge:. Galagia, galagia...:p

anuk said:
Dar merge asta " Cine vrea să-i mulţumească pe toţi, trebuie să se scoale foarte devreme. " Nu ?

Ma indoiesc ca cineva poate multumi pe toata lumea indiferent cat de dimineata se trezeste,dar incercarea moarte n-are:)

GeoX said:
Vad ca e rost de :glounge::glounge:. Galagia, galagia...:p

Uite ca fug sa nu te mai asurzesc:)))

Nu fugi, ii recomand dopuri pt urechi, si gata, nu mai Vede nimic ()

:woodpecker::woodpecker::woodpecker::woodpecker:

Nu tine...:p

Scoțienii au votat in proporție de 55,3% impotriva independenței Scoției fața de Regatul Unit, releva cifrele oficiale dupa numararea voturilor din toate cele 32 de circumscripții, transmite AFP.

Pauza de cafea,daca doriti, sunteti invitatii mei :ANUK:

anuk said:

Pai daca ai pebleme la coloana,nu era de preferat masaj specializat si nici nu te cospasta. O avere ?

Voiam sa il cunosc insa EA s-a opus planului.
Chiar m- a certat. Orice voi face de acum incolo nu fac fara stirea sau acordul EI.
Sunt ok insa dezgustata de cum ma las dusa de valul imaginatiei.
A zis sa scriu o carte si e cam a 5-a persoana ce imi tot spune asta.
El lipseste cateva zile si parca imi e oarecum sa dau ochii cu el, desi nu am zis nimic, nu s-a intamplat mimic.
Bine, totul era planificat in timp...

Hmmmm... Poate peste ani, la o cafea, ne vom amuza pe tema asta.
Sau, poate ar trebui sa il previn...
Simt ca orice decizie iau e gresita si de aici dezamagirea.
Ma culc, ce sa mai fac?

Back