• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

la cat de speria era , nici eu nu cred :) A deranjat pe cineva foarte tare .... ori pe basescu ori pe cineva in PSD :)

nu bag mana in foc :)))) + cred ca e inceputul la ....ceva ..Dar nu-mi dau seama ce ar fi acel CEVA

Oricum...si-uite asa are lumea scandal de comentat. Ca sa nu ne mai uitam la alte traznai...care ar deranja pe unii.

pe mine nu m-a miscat deloc :))) aseara cand am vazut ... m-am intrebat : "Oare cine pune botu' ? "

adrian_nicolae said:
pe mine nu m-a miscat deloc :))) aseara cand am vazut ... m-am intrebat : "Oare cine pune botu' ? "

Bai, ce pe mai sucesti :P

Na, daca vrei sa fii satisfacut ,eu am pus botul () Inca mai cred in oameni.

Padurea nu consta doar in uscaturi, are si copaci verzi :p

TV Paprika e cu mancarea :P spre deosebire de voi ,eu merg pe prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie . Dati-mi voie sa gandesc pozitiv .

stiu ca e de mancare :P aici ma uit eu si pe national geographic :D Cand sunt meciuri ma uit la meciuri :D si ascult europafm :) imi plac emisiunile lui Moise Guran :) si Vlad Petreanu :)

Iata comunicatul M.Ap.N :

" În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe"

Buna seara!
La mine doar a picurat un picut adineauri
Vad ca v-ati uitat la stiri-din seria cu televizorul innebunim poporul:)))

Anuk,ai inchis topicul ,,curiozitati despre animale,,?Ca vad ca nu se poate posta acolo...Voiam sa iti spun ca eu am un cuib de viespi la balcon.

Back