• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cafea dau ,ciocolata....destul de rar, astazi fac o exceptie,dar ...nu se va mai repeta :D:

Poti sa iei cu incredere, e prea mult pt Geo, nu de atla ,, dar sa nu i se aplece :P

Daaa,si dupa aceea o sa vrea sa i se faca masaj la incheietura mainilor :))) de aplecatura:))) si dupa aceea chiar o sa fii nevoita sa-i trimiti acreala:)))

Hai sa va las si aici o poezie:)

Hârtie

S-a anunţat, cred, la apocalipsă,
Nu ţin bine minte,
Că un mare uragan de hârtie
Se apropie din direcţia N-V
Şi din toate direcţiile.

Uraganul va pustii totul în calea sa,
Prefâcând totul în hârtie.

Copacii se vor transforma în hârtie,
Animalele în hârtie,
Aurul în hârtie.

Oamenii vor ţipa de groază,
Şi ţipetele lor
Vor deveni pe loc şerpi de hârtie,
Şi apoi ei înşişi se vor desface hârtie:
Hârtie de împachetat, hârtie de plicuri,
Hârtie de saci, hârtie de biblie,
Hârtie de ţigarete.
Şi mai ales ziare.

Unii vor deveni articole de fond,
Alţii vor intra în problemele
Industriale ori agrare,
Alţii vor trece la pagina externă.
Scriitori care nu s-au ratat încă,
Din lipsă de spaţiu,

Se vor rata în primii cinci cuadraţi.
Ca să mai lungim vorba:
Va un uragan şi o hârtie
Mondială.

Şi la urmă,
Scos din răbdări,
Se va căsca pământul.
Va înghiţi cu poftă totul
Şi se va şterge la gură
Cu oamenii care s-au transformat
În şerveţele.

poezie de Marin Sorescu

M-a rupt antrenamentul de astazi :D: Cardio 40 de minute si turul a 4 apaate pt picioare 4 serii.

Psihologul Florin Tudose spune ca atunci cand Robert Turcescu a recunoscut ca a fost ofiţer sub acoperire, era îngrozit.

Acum exista Facebook, ce nevoie mai e de turnatori?

Mi se pare absurda chestia. Ah, nu stiu ce varsta are Turcescu, nu era poate inventat Facebook atunci.
Acum e un nonsens turnatoria.

In Romania, sa acoperi ce? E SF.

Crezi ca-si scrie cineva pe Facebook secrete ? Ma indoiesc.

Ma culc, as fi tentata sa vad webcam-ul, si poate e ceata sau viscol de nu se vede mimic.
Mai vine un val de frig apoi se incalzeste in toata Europa.
Sper sa ajung la Balea Lac cu iubitul confidentei "mamei"
E asa de dura cu barbatii incat mereu mai ia pe cineva in escapade...
Poate chair in acest week-end.

Imi urez somn usor ca noaptea nu dorm.

Mie mi se pare oricum dubios modul cum a iesit tarasenia. Una-doua, tam-nisam, vine pe facebook si posteaza nu stiu ce. Nu sunt eu un admirator neconditionat al fbk. Sigur ca am si eu cont, dar il folosesc doar sa mai pun ceva poze de pe unde am fost, sa le vada oameni din familie si niste prieteni, dar nu imi fac viata pe fbk, ar fi absurd.

Ia uitati aici stire...Turcescu...copil mic:)))

O sculptură în formă de măciucă a fost amplasată în faţa primăriei comunei Măciuca din judeţul Vâlcea.

Sculptura a fost donată, alături de alte nouă lucrări abstracte, celor din comuna Măciuca de către un grup de artişti străini care au venit în zonă într-o tabără de artă. Sătenii nu au înţeles însă ce reprezintă lucrarea de artă modernă amplasată în faţa primăriei.

"Parcă are gură, uite nasul. Eu cred că e neterminată", a declarat o bătrână din comuna vâlceană pentru Digi 24.

"Păi e ceva de-a lu'. .. de la Târgu Jiu. Cui îi zice? (Reporter: Coloana infinitului) Da. Cu coloana infinitului, e ceva frumos", este de părere un alt sătean.

Statuia în formă de măciucă nu este însă singurul monument neobişnuit amplasat în satele din ţara noastră în ultimul timp.
http://www.gandul.info/stiri/minune...=feed&utm_campaign=Feed:+gandul/MJcu+(Gandul)

Pacat ca nu stiu sa pun si poza...as fi zis...poftim talent:)))

GeoX said:
Mie mi se pare oricum dubios modul cum a iesit tarasenia. Una-doua, tam-nisam, vine pe facebook si posteaza nu stiu ce. Nu sunt eu un admirator neconditionat al fbk. Sigur ca am si eu cont, dar il folosesc doar sa mai pun ceva poze de pe unde am fost, sa le vada oameni din familie si niste prieteni, dar nu imi fac viata pe fbk, ar fi absurd.

GeoX,e bun fb-ul asta,atata vreme cat nu-si baga altii coada in contul tau si te trezesti cu multe trasnai facute in numele tau....Acu' nu spun ca e cazul lui Turcescu,dar...asta cu siguranta virtuala cam scartaie,cat despre etica si bunul simt al unora....e mult de discutat.
Si apoi intr-o pagina personala pe fb cvred ca ai rude si prieteni...care iti sunt prieteni,ca unii...

anuk said:
Crezi ca-si scrie cineva pe Facebook secrete ? Ma indoiesc.

Cred ca unii ar fi mai mult decat naivi sa creada asa ceva si apoi in mediul virtual arati ce vrei tu si cat vrei tu si cui vrei tu,restul...basme inventate :)

O pun eu in locul tau

Sincer, pare o gluma proasta,ca nu prea seamana a maciuca.

Nu e vorba de placut sau nu astfel de statui,ci de pana unde se merge in arta:)

Back