• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata! O zi buna sa aveti!
http://2.bp.blogspot.com/-ZNuyVxh0L...4_Y3fY/s1600/Late_autumn_coffe_2_by_Soche.jpg

Si o poezie ...ca tot e virtualul cladit din aparente, din razbunari inutile,din prietenii mascate cu aroma de dreptate,din corectitudini care nu prea exista,din minciunele frumos ambalate pentru a fi servite unora ca mine, ca tine,ca voi celor care inca mai spera ca omul poate fi si om chiar si cand e in virtual si chiar si cand are posibilitatea sa fie rege sau...doar om.Credeti ca functia virtuala a cuiva ar trebui sa-i confere si dreptul de a minti,a inventa lucruri despre oameni,de a incerca pentru opinia publica sa-l denigreze pe cel in cauza doar pentru a da bine respectivul sau respectiva cu functie? Oare cineva de acest fel isi poate permite orice doar pentru ca are aceasta posibilitate? Cum e balanta atunci intre ceea ce e si ceea ce vrea sa para? Credeti ca ar conta in virtual asa ceva? Sau in virtual constiinta nu exista si e permis orice unui astfel de om? O fi ca in politica?
Omul cu mască

Apa cărui adevăr
Ce mister să mai ascundă
Dacă ni se pun în undă
Doar conflictele-n răspăr,
Pe o pajişte rotundă?

Deghizarea lui De Guise
Vânturatele opinii
Din argintul lunii, pinii
Lunecă pe un parbriz
În bejenia lor spinii;

Dincolo de aparenţe
Dintre ipoteze una
Şi-a negociat arvuna,
Parcele-nvelite-n zdrenţe
Au cobit întotdeauna

Vezi o faţă, nu vezi alta
Viaţa noastră e un show
Doar o dată o primeşti cadou
Şi de-aici până la Malta,
Drumul lung şi dansul slow;

De ce porţi omule mască?
Drept e că avem exemple
De la peşteri, fresce, temple
Peste un obraz de iască:
Cine vrea, să le contemple!

poezie de Ion Unta

Cine conspira ? si ce conspira ? desconspitati-l ! Jos cu conspiratotorii !! ()

Nu-i musai sa fii paranoia ca sa conspiri
Nu-i vorba de suferinta fizica :P Adi cred ca tu te-ai referit "ca sufera" in sensul ca " are obisnuinta de a....

Anuk,si crezi ca daca ii dam jos devin alti oameni? N-ai sa vezi...Asa ca mai bine le dedic eu cate o melodie pentru fiecare. Persoanele de fata se exclud:PIa auziti aici:)))
1.Pentru mama conspiratiilor si minciunilor:))[video=youtube]

Ce-i aicea ? :O:O:O Suferinte, sinucideri...alte prostii. Mai putin macabri, totusi. :p Parca sunteti fatalisti cronici. Mai usor, totusi. :p

dar o persoana paranoica poate conspira :D
Al naibii de dureros cand esti acuzat pe nedrept :) Am patit-o ...

2,Pentru tata conspirationistilor si ,,copilul ,,acelei mame:))
[video=youtube]

Sau vreti o mama de na-na...:ass::ass::ass::ass::ass::22::22::24::24::24:

Stai mai GeoX sa termin dedicatiile si dupa aia ma bati,sau vrei si tu o dedicatie?:)

Cine se cere pe lista la na-na?? :ass::ass::ass::ass::24::24::24::24:

3Pentru prietenul tatului cospirationoist[video=youtube]

GeoX said:
Cine se cere pe lista la na-na?? :ass::ass::ass::ass::24::24::24::24:

Acu' dupa emoticoanele pe care le-ai pus mie nu mi-e prea clar daca vrei sa ne bati sau sa ne vezi in fundul gol....>:):))))))))))))))))

Back