• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ai inceput si tu sa scrii in dodii () Se vede treaba ca se ia .

Nu stiu de ce nu am fost banata complet.
Doar prin spam voi intelege daca deranjeaza aceste mesaje prin forum sau se sterg automat.
Poate vorbim si evitam asta, poate e mai bine sa ma banati total.
Mi-ar conveni mai mult o banare totala.
Astept un timp, iar daca nu vine banarea ma apuc de spam.
E un gest urat din partea mea, nu as vrea sa- l fac.
Au fost probleme, dar nu am folosit vulgaritati, am fost la limita regulamentului.
Am inteles, motivul a fost expunerea problemelor personale, dar prin asta am supravietuit si va multumesc ca m-ati suportat.
Sper ca am ajuns la capat, ca nici verisoara nu a inteles de ce sunt vesela in timp ce ii spun ca m-as fi internat in spital...
Pai cand plecau amandoua...dracul ma lua.
Ramaneam iarasi singura si...spitalul nene....
Zic ca scap, ma vor lua cu ele si gata.
Poate nu intelegeti de ce vreau banare totala...
Daca spun, poate nu o obtin...
Poate intelegeti de vorba buna si ma banati total si gata, oricum nu ma pot loga de pe un alt cont, m-ati cunoaste si de pe Marte daca as intra.
Apoi, am inteles ca s-a terminat, asta e.
E pretul pe care trebuie sa il platesc pentru cat m-am vaitat pe aici.
Va rog respectuos sa ma banati complet, multumesc.

Roberta.

cafeaaa26f.jpg

Sarrah said:
Poate vorbim si evitam asta, poate e mai bine sa ma banati total.
Mi-ar conveni mai mult o banare totala.
Astept un timp, iar daca nu vine banarea ma apuc de spam.

Nu se tolereaza spam sub nici un motiv. In rest, nu mai fac nici un comentariu, vede toata lumea ce si cum.

Buna dimineata! O zi buna sa aveti.
http://i396.photobucket.com/albums/pp49/babanuta/morningcoffee.jpg

Si o poezie:)
O săptămână cu femeia albastră

te-au dus la spitalul de nebuni
ai nevoie de linişte ziceau şi de un pat bun
se scumpise brânza de capră (încă de luni)

marţi vă băgau (în nas) câte o pană de gâscă plouată
curăţau gândurile ca pe sinusuri
puncţie mentală îţi facem (erai în armată)

culcat (zicea sergentul) sforăiaţi cu gândul la femeia albastră
era departe dar vorbea frumos (vorbea cu sânii)
miercuri auzeai cum apare la fereastră

joi mai era acolo (la nebuni) un maior de securitate
l-au închis într-o cameră fără lumină
vă împuşc pe toţi (ar fi zis) ba o-mpusti pe mă-ta în spate

vinerea se dezbrăcau cucoanele de ofiţeri se dădeau una pe alta cu tuş
râdeau ţinându-se de păr (aşa ieşeau în curte)
veniţi înapoi proastelor iaca venim acuş

sâmbătă erau coapte ca nişte turte
se arseseră cu maiorul de securitate (chibrit îi ziceau)
culcat striga cuconetul prin curte

apoi au dărâmat spitalul de nebuni au pus caprele să pască printre smârcuri
uite-aşa ai uitat de femeia albastră
închideai ochii şi vedeai molozul cu sfârcuri

poezie de Călin Hera

Sarah, nu-i nevoie sa ne ceri nimic si nici nu ne poti dicta ce sa facem, comporta-te normal, amentarile nu numai ca nu-si au rostul ,dimpotriva, pot inrautati lucrurile. Eu una am cam ajuns la limita suprortabilitatii.

Mey Sarrah, eu zic sa-ti dai doua palme, sa-ti torni o galeata cu apa rece in cap si poate revii la realitate. Acolo la tine sa faci figuri de pitipoanca , ai inteles ? Ca noi aici mai intram pe net sa ne relaxam , mai vorbim , dar nu vii tu aici si ne ameninti ;) Daca as fi moderator , de-al naibii te-as tine la moderare, pana te saturi :) Daca vrei sa scapi de cont , iti schimbi parola . Cum simplu :

1. deschis o pagina de word si tastezi la nimereala : aejhdjawkhgbjksdfahrnmbdfaeradfgwsyg
2. intri sa-ti schimbi parola , dai copy la ce ai scris si dai lipire la noua parola , si apesi OK
3. stergi fisierul word , dai copy la un link
4 felicitari ai scapat de cont

sah si mat :)

+ ca ce mananci rahat ? Cat timp ai fost banata 3 zile , ai umplut pagina de comentarii la GUEST :) Chiar cred ca tu ne crezi fraieri , si tu esti aia desteapta . Am o veste proasta pentru tine, ca e invers.

Las-o Adi, eu nici nu ma mai obosesc sa ii raspund. La off-topic pentru guesti nu ma intereseaza ce face, nu am mai raspuns nici acolo si gata. Am altele mai importante pe cap. Din punctul meu de vedere, nu mai exista subiectul asta. Punct.

A fost doar reactie la ce ai postat tu :) Ca oricum nu mai exista pentru mine, nu stau ca sa ma cobor la nivelul ei de mahala

Cum e motto-ul meu , se aplica PERFECT

"Prostii nu au indoieli, pentru ei toate lucrurile sunt clare. "

Am suficient de multa treaba la servici, si ca de obicei trebuie sa le fac pe toate odata, termene simultane pentru probleme diferite. Nu mai am chef de altceva. Nici acasa nu sunt linistit ca am treburi in casa, de terminat niste chestii. Asa ca nu mai vreau sa aud de ciudati de tot felul...stiu ca e o lume nebuna, nebuna, nebuna...era si un film haios cu titlul asta.

Back