• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Deci, revenim la vorba mea: LA TREABA! :bye::happy::devil::3::3:

Buna seara! Ce cuminti ati fost azi:))) Cred ca ati avut spor la treaba ,nu la postari:P

Old DG said:
foamna6becb.jpg

Pff Old,ai dat iama in frunzele din padure ...sau din livada...da' ce frumoasa imagine.

Daca stau bine si ma gandesc gata nu suntem niciodata,pentru ca daca e sa cauti...:P Cat despre oboseala...pai ce tu te pui la mintea ei:)))

Treaba s-ar gasi, eu ma refer la ce-mi propun pt o zi :p Si ce mi-am propus pt astazi, e 99% gata, mi-a iesit o pasta de macese.....vis. Basca 5 kg pasta de ardei galbeni si alte 5 kg de ardei capia rosu. Ajunge pt astazi, e si manie o zi.

Eu am facut azi o placinta cu mere si a iesit genial de faina si acuma beau un 3 in 1 si va invit si pe voi

anuk said:
Treaba s-ar gasi, eu ma refer la ce-mi propun pt o zi :p Si ce mi-am propus pt astazi, e 99% gata, mi-a iesit o pasta de macese.....vis. Basca 5 kg pasta de ardei galbeni si alte 5 kg de ardei capia rosu. Ajunge pt astazi, e si manie o zi.

Eu am cam trerminat cu pregatirile pt iarna.Am sa mai fac un pic de gem si peltea de gutui cand le vine timpul si ...la anul si la multi ani.Cat despre chestia cu propusul...cand vad pe altul care e organizat ca mine imi zic ca nu numai eu sunt asa:))) da' mi-am propus sa schimb foaia ...in multe privinte inclusiv in cea in care sunt asa...organizata.Prea multa programare si organizare uneori dauneaza...

Va salut din nou :p S-a incalzit afara, e bine de mers la padure dupa ciuperci.

Buna ziua prieteni azi am intrat mai tirziu aici fiindca lucrez materiale am multe iese dosarul stufos.Sa aveti un weekend senin, bucurie in suflete si pace si lumina in familie.

Nu m-ai prea lamurit ce anume aduni in dosarul ala. Ca pe net....slava cerului, materialele de pe lume despre Josef Mengele. Ce insemna "le lucrez" ?

Mai anuk,unii fac dosare si cand vor sa se consoleze se uita in ele...ca asta le mai ramane uneori ,avand in vedere ca informatiile se innoiesc permanent:))) Si unele dosare sunt facute degeaba ca nu le pot folosi ,asa ca....si chiar si daca le-ar folosi nu ar ajunge la niciun rezultat:)))
ps.Ai grija ce culegi daca mergi la padure...:P
Si hai si o melodie si...fug:)))
[video=youtube]

anuk said:
Nu m-ai prea lamurit ce anume aduni in dosarul ala. Ca pe net....slava cerului, materialele de pe lume despre Josef Mengele. Ce insemna "le lucrez" ?

Cine mai e si margele asta,anuk?:))

Back