• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Va doresc o duminica placuta!
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/o-duminica-de-toamna-frumoasa

anuk said:
R Turcescu si-a luat o nevestica tanara si frumoasa.

S-o stapaneasca sanatos:)

GeoX said:
Noapte buna. Mai mai gandesc daca sa vin sau nu sa va bantui la noapte...>:)

:ghorus :ass:
http://dreamgeek.ro/interpretare-vis-in-care-esti-la-razboi-si-tragi-cu-mitraliera

Adi si anuk,voi vreti sa imi transformati degeticele in criminali ca vad ca le-ati pus pe GeoX:)))))))))))))

Buna ziua prieteni.Abia m-am trezit ca de cind si cu bebeul din burtica e mai greu :D
A-ti intrebat ce sa adun eu adun prin corespondenta mergind pe fir datele nu de pe net ca de multe ori internetul dezinformeaza.Nu vreau sa acuz fara probe, nu sunt eu cea care sa judece spiritul unui om desi a facut ceea ce a facut.Ieri am primit din Statele Unite de la una din fundatiile evreiesti care a investigat mai demult dosarul lui Mengele ceva interesant si urit.Si in ziua de azi documentat exista astfel de medici care fac ce a facut Mengele in scopul stiintei.Este adevarat ca de multe foarte multe ori stiinta, pasiunea pentru meseria de om de stiinta nasc monstri dar totusi acesti monstri au fiinta duala.Sunt medici sunt si oameni.Mai am nevoie de o saptamana sa termin dosarul si o sa va trimit aici sa vedeti exact despre ce vorbesc.Multe foarte multe din experimentele ingrozitoare facute stau la baza codului deontologic medical din zilele noastre.Cum spunea un rabin ieri Iertarea este calea spre liniste, pace si iubire.

Merci Geo, si tie la fel . Noapte buna si linistita ,pe maine cand incepe o noua satpamana !!

lunicc860.jpg

Se pare ca toata lumea este la treaba :P Plec si eu din nou, nu-i rost de lenevit .

Da, avem treaba, chiar prea multa. E mai bine sa ai treaba decat sa n-ai ce face...sigur insa, cu masura...ca sa ai n taskuri cu acelasi deadline si sa te imparti intre ele nu e usor. Sigur, le iei secvential, metodic, dar cand vine seful la tine si zice ca sa lasi aia deoparte si sa o faci pe ailalta...8-}8-}8-}

o iei razna ....e nasol cand ai de facut mai multe si vine cineva si iti zice ailalta trebuie mai repede :)))

Buna ziua! Vad ca barfiti sefiii:)))) Seful e sef si-n pielea goala ,asa ca.... nu faceti curent:)))))

anuk said:
He,he ! Io n-am sef :P

Io am,dar asa se crede el:))))

adrian_nicolae said:
intre treburi merge si un reply :P :)) ()()

Reply la vecini ,nu?:)))

Revin mai la noapte cu o melodie si cu un vis:)

Mai, esti nebun ? Citesc si nu-mi vine a crede."în Occident are loc și o „împrospătare” a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul), masturbarea de mic etc. "

Printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.

Tot la 5 ani copiilor li se spune ca "„atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.

Sa fie OKl? Sa fie prea devreme? Voi, ce parere aveti ?

A innebunit lumea...ce parere poti avea vizavi de asemenea tampenii ...Poate doar de oroare,de dezgust ...cum sa promovezi asa ceva? Sigur cine a scris asa ceva nu era un pedofil? Ca atunci se explica atitudinea,cuvintele si lipsa de moralitate si de normalitate in exprimare si in indemnuri.N-as vrea sa cred ca asta e lumea in care traim in totalitatea ei.

Back