• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In programele scolare s-au introdus teme sexuale cum ar fi homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul), masturbarea de mic etc.
La noi in cadrul programului Sexul și Barza sunt teme asemanatoare sunt propuse elevilor cu varste ceva mai mari.

Mai ,a educa un copil si din punct de vedere sexual ,cred eu ca e foarte indicat cand ajunge la o varsta ceva mai marisoara,dar a introduce in programa scolara asemenea tampenii gen homosexualitate,libertate sexuala...Oare cei ce au conceput programul si dupa cum zici pt copii mici,s-au gandit ce impact are asupra unui copil? Sau asta nu conteaza? Doar traim intr-o lume ,,libera de principii ,,unde a fi normal devine din ce in ce o ciudatenie.E adevarat ca si inclinatiile acestea sexuale de care amintesti exista,dar dupa ce ca traim intr-o lume dezordonata sa-i mai dai si un branci copilului spre asa ceva...e cam mult.

V-am promis eu o melodie si un vis,dar mi-e prea somn ,poate maine daca o sa doriti:).Noapte buna tuturor.

Pe undeva, ar exista o explicatie logica, parintii nu discuta cu copii pe teme sexuale iar copii sunt tare curiosi sa afle .

Acu...va las ,e ora de culcare. Noapte buna tuturor,pe maine !!

anuk said:
Pe undeva, ar exista o explicatie logica, parintii nu discuta cu copii pe teme sexuale iar copii sunt tare curiosi sa afle .

Si ce anume crezi tu ca intelege un copil de 5 ani despre cele enumerate de tine daca i le explici? Ma indoiesc ca la varsta asta are asemenea curiozitati...spontane...

martib0dd3.jpg

Buna dimineata !! O dimineata de toamna mohorata :D:

degetica said:
anuk said:

Si ce anume crezi tu ca intelege un copil de 5 ani despre cele enumerate de tine daca i le explici? Ma indoiesc ca la varsta asta are asemenea curiozitati...spontane...

Zici ca ai baieti, chiar nu i-ai surprins, cand erau mici , uitandu-se pe gaura cheii cand tu sau sotul tau facea baie ? Oare de ce o fac, pt sunt curiosi.

Se spune ce e de preferat sa stie despre aceste lucruri de la parinti sau persoane mature ,nu de la copii. Stiu ca este greu de explicat pe intelesul lor, stiu ca pudoarea primeaza si pe aceste considerentele se considera necesar sa fie facute intr-un cadru organizat.
Este de la sine inteles ca trebuie cernuta informatia ,ca trebuie tinut cont de varsta copilului etc,etc.

Maine a doua eclipsa totala de luna, luna care va avea culoarea rosu prtocaliu ( "luna sangerie " ) dar...noi nu o vom vedea pt la noi o sa fie ziua.

Potrivit NASA, eclipsa va incepe la ora 10.25 GMT si se va incheia la 11.24 GMT.

Back