• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Asa ceva ......
De aceea am fost să fac acele schimbări în Parlament pe taxa pe construcţii speciale, ca ei să facă bugetele pe anul viitor, până nu termină de analizat, nu o vom face publică, în momentul în care va fi analizată, apoi o voi face publică. Corpul de analiză va analiza, când va fi gata, o vom face publică la timp”, a spus Ioana Petrescu la Digi 24.

Tipesa asta, petreasca, este proasta de da in gropi. Singura chestie care a propulsat-o e ca se trage din Cornu, de la Bombonel de acolo.

Cu pile de acasa de la Cornu. Oricum, e o nulitate ambulanta, debiteaza numai tampenii, saraca femeie. E saraca din aia, cu duhul.

Iar ne mandrim cu meritele romanilor ,se face tam-tam ca Premiul Nobel pentru Chimie s=a acordat lui Stefan W. Hell .

Sa vedem maine pe ce loc o sa fie Cartarescu, acum " deţine o cotă egală – 25 la 1 – cu cele atribuite scriitorilor Milan Kundera, Thomas Pynchon şi Bob Dylan în ceea ce priveşte şansele de a câştiga premiul Nobel pentru literatură pe 2014." si este pe 16

A spus ca e f ocupata cu dosarul ,de aia nu are timp sa intre. a promis ca ne spune in detaliu cd si cum , cand termina treaba. Asa ca ...rabdare si titiun.

Buna seara! Vad ca sunteti in ,,meditatii,,profunde:))) Mai, eu vreau doar muzica si va las si voua o melodie.[video=youtube]

Si-i las lui Old o cafeluta pentru maine dimineata :P
http://www.trilulilu.ro/imagini-evenimente/cafea-cu-dragoste

anuk said:
degetica said:
anuk said:
Pe undeva, ar exista o explicatie logica, parintii nu discuta cu copii pe teme sexuale iar copii sunt tare curiosi sa afle .

Si ce anume crezi tu ca intelege un copil de 5 ani despre cele enumerate de tine daca i le explici? Ma indoiesc ca la varsta asta are asemenea curiozitati...spontane...

Zici ca ai baieti, chiar nu i-ai surprins, cand erau mici , uitandu-se pe gaura cheii cand tu sau sotul tau facea baie ? Oare de ce o fac, pt sunt curiosi.

Se spune ce e de preferat sa stie despre aceste lucruri de la parinti sau persoane mature ,nu de la copii. Stiu ca este greu de explicat pe intelesul lor, stiu ca pudoarea primeaza si pe aceste considerentele se considera necesar sa fie facute intr-un cadru organizat.
Este de la sine inteles ca trebuie cernuta informatia ,ca trebuie tinut cont de varsta copilului etc,etc.
Eu mi-am cresut baietii sa aiba bun simt si nu au avut niciodata asemenea curiozitati.

Curiozitate copiilor nu are limite si nu tine de buna crestere asa cum fantezia si imaginataia nu poete fi numita minciuna , la varste f mici .

Nu e chiar asa ,anuk.E o vorba cum ti-l cresti asa il ai.Daca el vede unele obiceiuri bizare in casa le va copia,daca il minti ,va invata si el sa minta ,daca ii permiti sa te minta va deveni un obicei chiar si la varste fragede,asa ca un copil de aceasta varsta are o imaginatie raportata la ce e in jurul lui.

Sa nu iti inchipui ca eu nu am discutat cu baietii mei si despre sex,dar nu la 5 ani...e... ori a innebunit parintele care face asta,ori nu stie ce inseamna o relatie parinte-copil.

A nu se intelege ca pledez pt aberatiile propuse in programa scolara, dar nu pot ignora psihologia copilului .

Back